CHATTA MED OSS
Kundservice

  Trä telåda: Zeller Present Trä Telåda / Tebox - 6 rum

  Populär
  Trä telåda: Zeller Present Trä Telåda / Tebox - 6 rum


  •  209,00 kr

  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: 25360
  check Antal i eget lager: +7


  Trä telåda: Telåda i trä från Zeller Present - kan innehålla cirka 60 tepåsar

  Zeller Present, som har konstruerat och producerat denna trä telåda, är tysk och har sedan 1983 kunnat skryta med sina högkvalitativa, praktiska produkter och rimliga priser. Sedan 1983 har de byggt upp ett rykte som ett seriöst och stabilt varumärke som ständigt förnyar sortimentet. Varumärket är känt för att skapa hållbara och funktionella förvaringslösningar som denna telåda, där design och kvalitet går hand i hand. Det är inte bara en telåda; det är en del av ditt hem, en förlängning av din smak och ett sätt att visa upp ditt te-sortiment på ett elegant sätt. Med sin tidlösa design och högkvalitativa konstruktion, ger denna trä telåda från Zeller Present dig en praktisk och estetiskt tilltalande lösning för att organisera ditt te.

  Egenskaper

  Information 

  • Färg: Brun / Natur
  • Mått: 21 X 16 X 7,5 cm (L X B X H)
  • 6 separata rum, mått på rum: 6,5 X 4,3 X 7,0 cm (B X H X D)
  • Akrylglas i locket - starkt och flexibelt

  Ytterligare information

  • Vikt: 485 g
  • Material: Kvalitet Bambu och akrylglas
  • Varumärke: Zeller Present

  Trä telåda: Design och funktion

  Designen av denna trä telåda är genomtänkt ner till minsta detalj. De sex separata rummen tillåter dig att organisera ditt te på det sätt som passar dig bäst, och det genomskinliga akrylglaslocket gör det möjligt att enkelt se vad som finns i lådan. Telådan är tillverkad i kvalitativ bambu, som inte bara är estetiskt tilltalande utan också en förnybar resurs, vilket gör det till ett miljövänligt val. Den här telådan är inte bara praktisk, den är också en vacker inredningsdetalj i ditt kök eller vardagsrum.

  Trä telåda: Varumärkets historia

  Zeller Present har över 30 års erfarenhet av att skapa unika och funktionella hushållsprodukter. Denna trä telåda är ett utmärkt exempel på varumärkets engagemang för kvalitet och design. De tar stolthet i att tillhandahålla produkter som förbättrar vardagslivet och tillför en touch av elegans till varje hem.

  Trä telåda: Tekniska specifikationer

  Telådan har måtten 21 X 16 X 7,5 cm, och varje rum har måtten 6,5 X 4,3 X 7,0 cm, vilket gör det tillräckligt stort för att rymma flera tepåsar av olika storlekar. Det starka och flexibla akrylglaslocket skyddar ditt te från damm och fukt, samtidigt som det ger en klar vy av innehållet. Totalvikten på telådan är 485 g, vilket gör den lätt att förflytta efter behov.

  Trä telåda: Fördelar med bambu

  Bambu är ett utmärkt materialval för denna trä telåda på grund av dess hållbarhet och miljövänlighet. Bambu växer snabbt och behöver minimalt med vatten och bekämpningsmedel för att trivas. Det är också naturligtvis antibakteriellt, vilket gör det till ett hygieniskt val för förvaring av te.

  För den som söker andra snygga och praktiska förvaringslösningar, erbjuder Zeller Present en mängd andra produkter. Denna filtkorg är perfekt för att hålla ordning på mindre föremål, medan denna eleganta datorväska i läder från House of Sajaco är idealisk för den moderna professionella. För de som är på språng, är denna stora svarta weekendbag i läder från The Monte ett utmärkt val för att bära dina nödvändigheter med stil.