CHATTA MED OSS
Kundservice

  Trä tebox: Zeller Present Trä Tebox / Telåda - 10 rum

  Populär
  Mixa 3 - Spara 10%
  Trä tebox: Zeller Present Trä Tebox / Telåda - 10 rum


  •  359,00 kr

  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: KX-25361
  check Antal i eget lager: +7


  Trä tebox: Telåda i trä från Zeller Present - kan innehålla cirka 150 tepåsar

  Zeller Present, som har konstruerat och producerat denna trä tebox, är ett tyskt företag som sedan 1983 har varit känt för sina högkvalitativa, praktiska produkter till rimliga priser. Genom åren har de byggt upp ett rykte som ett seriöst och stabilt varumärke som ständigt förnyar sitt sortiment. Med denna trä tebox fortsätter de traditionen av kvalitet och design, och erbjuder en stilig och funktionell lösning för förvaring av te. Den tyska precisionen och kvaliteten skinner igenom i varje detalj, från det vackra träet till de genomtänkta måtten på varje rum i telådan.

  Egenskaper

  Information 

  • Färg: Brun / Natur
  • Mått: 36 X 20 X 9 cm (L X B X H)
  • 10 separata rum, mått på rum: 6,3 X 7,3 X 8,5 cm (B X H X D)
  • Akrylglas i locket - starkt och flexibelt

  Ytterligare information

  • Vikt: 1160 g
  • Material: Kvalitet Bambu och akrylglas
  • Varumärke: Zeller Present

  Trä tebox: Design och funktionalitet

  Designen av denna trä tebox är både modern och tidlös, vilket gör den till en vacker inredningsdetalj i köket. De tio separata rummen gör det enkelt att organisera ditt te på ett överskådligt sätt, och den genomskinliga ovansidan gör det enkelt att se vad som finns i varje fack. Den robusta konstruktionen garanterar att telådan kommer att hålla i många år framöver, och den naturliga finishen gör den lätt att matcha med andra träprodukter eller köksinredning.

  Trä tebox: Kvalitetsmaterial

  Denna trä tebox från Zeller Present är tillverkad av högkvalitativt bambuträ, som är känt för sin hållbarhet och sin miljövänlighet. Bambu är ett snabbväxande och förnybart material som också är naturligt antimikrobiellt, vilket gör det till ett utmärkt val för förvaring av livsmedel som te. Akrylglaset i locket är starkt och flexibelt, vilket ger en säker och visuell tillgänglighet till ditt te samtidigt som det skyddar teet från fukt och luft.

  Trä tebox: En perfekt gåva

  En trä tebox från Zeller Present kan vara den perfekta gåvan till teälskaren i ditt liv. Med sin klassiska design och högkvalitativa konstruktion, är denna telåda en uppskattad gåva som inte bara är vacker att se på, men också mycket praktisk. Att ge bort en trä tebox är att ge en gåva som kommer att uppskattas och användas i många år framöver.

  Trä tebox: Förvaring och organisation

  Med tio separata fack erbjuder denna trä tebox gott om utrymme för att sortera och organisera ditt te. Varje fack har tillräckligt med utrymme för att rymma flera tepåsar, och den kompakta designen gör det enkelt att hitta det du letar efter. För den som älskar ordning och reda är denna trä tebox en oumbärlig del av köket. Hitta din favorit bland de olika sorter och märken av te som du kan förvara i denna vackra telåda. Se gärna vidare här för andra praktiska förvaringslösningar. För den resande teälskaren rekommenderar vi även vår ryggsäck med datorfack och resväska med 4 hjul för att säkerställa att ditt te och andra nödvändigheter alltid är med dig på resan.