CHATTA MED OSS
Kundservice

  Brun traveller hatt: Stetson Brun Traveller Hatt av Vaxad Bomull - UPF 40+

  Brun traveller hatt: Stetson Brun Traveller Hatt av Vaxad Bomull - UPF 40+


  •  799,00 kr

  Storlek:
                   Antal:

  Varunummer: 2541104-6
  check Antal i eget lager: +7


  Brun traveller hatt: Härlig travellerhatt från Stetson med solskydd

  Denna underbara Stetson Traveler vaxade bomullshatt är gjord av vaxad bomull som bara gör den vackrare genom åren. En klassiskt utformad utomhushatt med ett modernt utseende. De strategiskt placerade ventilationshålen gör hatten extremt bekväm att bära och skyddar dig från solen. Denna hatt ger stil, glädje och nöje samtidigt som den möter många praktiska behov. Stetson är känt för sin kvalitet och tradition inom hattillverkning och denna bruna traveller hatt är inget undantag. Med en UPF 40+ solskyddsfaktor, erbjuder den utmärkt skydd mot solens skadliga strålar samtidigt som den håller dig elegant.

  Egenskaper

  Information

  • Färg: Brun
  • Kantbredd: 6 cm
  • Kronans höjd: 12 cm
  • Hattband i bomull
  • Svettband i bomull

  Mer information

  • Vikt: 170 g
  • Material: Vattenavvisande bomull
  • Model: Traveller
  • Brand: Stetson

  Brun traveller hatt: En ikonisk accessoar

  Stetson har varit känt för sina hattar i över 150 år, och detta exemplar av deras bruna traveller hatt är inget undantag. Med sina rötter i den amerikanska vilda västern, har Stetson utvecklat en rad hattar som är lika praktiska som de är stiliga. Denna hatt är gjord för den moderna resenären och äventyraren som uppskattar kvalitet och stil. Med en bred kant och en hög krona, erbjuder den skydd mot sol och regn, samtidigt som den kompletterar din outfit. Hattbandet och svettbandet i bomull ger extra komfort och passform, så att du kan bära den hela dagen utan besvär.

  Brun traveller hatt: Material och konstruktion

  Det robusta materialet i vaxad bomull gör denna bruna traveller hatt till en pålitlig följeslagare i alla väder. Vaxbehandlingen ger ett extra lager av skydd mot vatten och vind, samtidigt som den ger hatten en karaktäristisk finish. Bomullen gör hatten andningsbar och bekväm, medan vaxbehandlingen hjälper till att bevara formen och skydda mot väder och vind. Den klassiska designen med en bred kant och en rundad krona är både funktionell och estetiskt tilltalande. Dessutom är den utrustad med ett hattband och ett svettband i bomull som ger extra komfort och säkerställer en bra passform.

  Brun traveller hatt: Stetson - en legend inom hattillverkning

  Stetson har varit en trogen följeslagare till äventyrare, cowboys och stilmedvetna män och kvinnor genom tiderna. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet, har Stetson varit synonymt med högkvalitativa hattar som inte bara ser bra ut, men som också håller måttet när det gäller funktionalitet. Denna bruna traveller hatt från Stetson är ett perfekt exempel på märkets hantverksskicklighet och designfilosofi. Hatten är lika praktisk som den är stilig, och är gjord för att hålla länge.

  Brun traveller hatt: Matcha med andra accessoarer

  För den stilmedvetna resenären eller äventyraren, erbjuder vi en rad andra produkter som kompletterar denna bruna traveller hatt perfekt. Kolla in vår The Monte Vintage Svart Herr Necessär i Kalvskinn för att förvara dina toalettartiklar på ett elegant sätt, eller varför inte vår Travelite Basics Grå Ryggsäck / Datorväska för att bära med dig alla dina viktiga saker. Och om du planerar en längre resa, är vår Travelite Next Silver Aluminium Resväska ett utmärkt val för att packa allt du behöver och mer!