CHATTA MED OSS
Kundservice

  Sminkbox & smyckeskrin: Zeller Present Makeup Box / Smyckeskrin i Trä Med Spegel

  Populär
  Sminkbox & smyckeskrin: Zeller Present Makeup Box / Smyckeskrin i Trä Med Spegel


  •  469,00 kr

  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: 18872
  check Antal i eget lager: +7


  Sminkbox & smyckeskrin: Zeller Present sminkbox / smyckeskrin i bambu - smart förvaring

  Zeller Present har designat denna geniala sminkbox & smyckeskrin i hållbart bambu, vilket erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och estetik. När den inte används framstår lådan som en elegant trälåda med lock, vilket adderar en touch av naturens skönhet till ditt utrymme. Locket fungerar dessutom som en spegel, vilket gör denna sminkbox & smyckeskrin ytterst praktisk och funktionell. Det finns gott om utrymme att organisera din makeup och smycken i, vilket gör det otroligt vackert att ha stående framför. Zeller Present är känt för sina genomtänkta och väl utformade produkter, och denna sminkbox & smyckeskrin är inget undantag. Den hållbara bambukonstruktionen säkerställer att sminkboxen håller länge, medan den stilrena designen kompletterar alla inredningsstilar.

  Egenskaper

  Information

  • Färg: Brun / Natur
  • Mått: 24,5 X 11,2 X 18,5 cm (L X H X D)
  • Förvaringsfack uppdelat i 4
  • Extra låda
  • Integrerad spegel
  Mer information

  OBS: Säljs utan smink

  Sminkbox & smyckeskrin: Praktiska specifikationer och fördelar

  Detta sminkbox & smyckeskrin kommer med många praktiska funktioner. För det första är dess mått 24,5 X 11,2 X 18,5 cm (L X H X D), vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara alla dina värdefulla smycken och makeup. Förvaringsfacket är uppdelat i fyra sektioner, vilket gör det enkelt att organisera dina tillhörigheter. Dessutom kommer den med en extra låda för ännu mer förvaringsutrymme. Den integrerade spegeln är mycket praktisk när du behöver applicera makeup eller bara kolla dig själv snabbt.

  Sminkbox & smyckeskrin: Hållbart material och elegant design

  Materialvalet i denna sminkbox & smyckeskrin är hållbart bambu, vilket är känt för sin hållbarhet och miljövänlighet. Bambu är ett snabbväxande och förnybart material, vilket gör det till ett utmärkt val för miljömedvetna konsumenter. Dessutom har bambu naturliga antibakteriella egenskaper, vilket är en bonus för förvaring av smycken och makeup. Designen är enkel men elegant, med en naturlig brun färg som passar väl in i de flesta inredningsstilar.

  Sminkbox & smyckeskrin: Mer information om Zeller Present

  Sminkbox & smyckeskrin från Zeller Present väger 1580 g, vilket gör den tillräckligt robust men ändå lätt att flytta runt vid behov. Det rekommenderas att underhålla den med lämpliga rengöringsprodukter för att säkerställa dess långa livslängd. Zeller Present är ett märke som är känt för sina högkvalitativa produkter och detta sminkbox & smyckeskrin är inget undantag. Med en 5-års garanti kan du vara säker på att du investerar i en kvalitetsprodukt som kommer att tjäna dig väl under många år framöver.

  Sminkbox & smyckeskrin: Köp idag och organisera din makeup och smycken elegant

  Köp denna fantastiska sminkbox & smyckeskrin idag och upplev hur enkel och elegant organisation kan vara. Det är en utmärkt investering som inte bara hjälper dig att hålla dina smycken och makeup organiserade, utan också fungerar som en elegant inredningsdetalj i ditt hem. Och glöm inte att kolla in andra fantastiska produkter från Zeller Present, som detta vinställ i furu. Eller varför inte kombinera den med en praktisk weekendbag för dina resor eller denna Stetson brun traveller hatt, en cool present till din man!