CHATTA MED OSS
Kundservice

  Svart kabinväska: Fabrizio Svart Kabinväska - 40 X 20 X 25 cm - 20 L

  Populär
  Svart kabinväska: Fabrizio Svart Kabinväska - 40 X 20 X 25 cm - 20 L


  •  239,00 kr

  Färger:
  • Svart kabinväska: Fabrizio Svart Kabinväska - 40 X 20 X 25 cm - 20 L
  • Fabrizio Blå Kabinväska - 40 X 20 X 25 cm - 20 L
  • Fabrizio Bordeaux Kabinväska - 40 X 20 X 25 cm - 20 L
  • Fabrizio Grå Kabinväska - 40 X 20 X 25 cm - 20 L
  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: 10362-0100
  check Antal i eget lager: +7


  Svart kabinväska: Smart extra svart kabinväska som kan vara din extra väska ombord på flygplanet.

  Denna Fabrizio väska väger bara 370 gram och är en super smart svart kabinväska / kabinbagage. Väskan kan till exempel användas som en Ryanair liten personlig väska med en maximal storlek på 40 cm x 20 cm x 25 cm. Väskan är också bra som en liten väska för buss- och bilturer etc. Också bra som en dagsväska etc. Fabrizio är kända för sin högkvalitativa design och funktion, och denna svart kabinväska är inget undantag. Den är tillverkad för att möta de krav och behov som moderna resenärer har, oavsett om du reser för nöje eller arbete.

  Egenskaper

  Utvändigt

  • Färg: Svart
  • Mått: 40 X 20 X 25 cm (B X H X D)
  • Justerbar axelrem från 75 till 145 cm
  • 2 handtag överst
  • 1 sidficka
  • 1 framficka

  Invändigt

  • Volym: 20 L
  • 1 stort fack

  Ytterligare information

  • Vikt: 370 g
  • Material: Polyester
  • Märke: Fabrizio
   
  kabinvaska-vaska-till-flykabin

  Svart kabinväska: Utvändiga funktioner

  Den här svart kabinväska har en rad utvändiga funktioner som gör den både praktisk och tilltalande för ögat. Med måtten 40 X 20 X 25 cm (B X H X D) och en justerbar axelrem från 75 till 145 cm, erbjuder den tillräckligt med utrymme för alla dina resebehov samtidigt som den är lätt att manövrera. De 2 handtagen överst och sidfickan samt framfickan är perfekt placerade för att du ska kunna nå dina tillhörigheter snabbt och enkelt.

  Svart kabinväska: Invändiga egenskaper

  Invändigt imponerar denna svart kabinväska med sin funktionella design. Det stora facket på insidan gör det enkelt att packa och organisera dina tillhörigheter, medan den totala volymen på 15 L säkerställer att du har gott om utrymme för alla dina viktiga saker. Det är inte bara en väska; det är en följeslagare som säkerställer att alla dina resor är bekväma och bekymmersfria.

  Svart kabinväska: Material och hållbarhet

  Den här svart kabinväska är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket ger den enastående hållbarhet och skydd mot dagligt slitage. Materialet är både robust och lätt, vilket garanterar att väskan kommer att vara en pålitlig följeslagare för dina resor under många år framöver.

  Svart kabinväska: Varumärket Fabrizio

  Varumärket Fabrizio har länge varit känt för att tillverka pålitliga och funktionella resväskor. Denna svart kabinväska är en del av Fabrizios breda sortiment av reseprodukter som är designade för att göra dina resor så smidiga som möjligt. Kombinera denna väska med andra reseaccessoarer från Stanley eller kanske en elegant plånbok från Belsac och ett handgjort bälte från Regovs Stockholm för att fullända din resestil.

  Svart kabinväska: Perfekt för alla typer av resor

  Denna svart kabinväska är den idealiska resekamraten oavsett om du planerar en helgresa eller en längre semester. Dess kompakta storlek och lätta design gör den till ett utmärkt val för alla typer av resor. Den svarta färgen är både stilren och praktisk, och kompletterar en mängd olika stilar och preferenser. Dessutom, med dess många funktioner och högkvalitativa konstruktion, är denna svart kabinväska inte bara en nödvändighet, utan också en tillförlitlig partner som kommer att hålla dina tillhörigheter säkra och organiserade under resan.

  Svart kabinväska: En investering i bekvämlighet och stil

  Att investera i en svart kabinväska från Fabrizio betyder att du väljer bekvämlighet, funktionalitet och stil. Denna väska har designats för att möta de höga krav och förväntningar som moderna resenärer har. Med dess hållbara material och smarta designlösningar, är denna väska inte bara praktisk, utan också en elegant följeslagare som kompletterar din resestil. Den svarta färgen är tidlös och går hand i hand med både affärs- och fritidskläder, vilket gör denna svart kabinväska till ett smart val för den moderna resenären.

  Svart kabinväska: Enkelt underhåll och lång livslängd

  Materialet i denna svart kabinväska gör den enkel att rengöra och underhålla, vilket säkerställer att den ser bra ut även efter frekvent användning. Den robusta konstruktionen och högkvalitativa materialval garanterar en lång livslängd, vilket gör detta till en väska som du kan lita på under många kommande resor. Denna svart kabinväska är inte bara en praktisk investering, utan också en investering i din komfort och stil under dina resor.

  Svart kabinväska: Kundrecensioner och erfarenheter

  Många kunder som valt att investera i denna svart kabinväska från Fabrizio har lovordat dess hållbarhet, funktionalitet och stilrena design. De uppskattar hur enkelt det är att organisera och komma åt sina tillhörigheter, samt väskans lätta vikt och bekväma bärhandtag. Kundrecensioner vittnar om en hög nöjdhet och många rekommenderar denna svart kabinväska till andra resenärer. Den anses vara ett utmärkt val för den som söker en pålitlig, stilren och funktionell väska för sina resor.