CHATTA MED OSS
Kundservice

  Familjeföretaget Fabrizio har varit verksamt i över 360 år

  Under århundradena har vi bytt från rep-tillverkare som grundades av Christian Sieber 1652 i Reichenberg i Böhmen till en av de viktigaste påse-tillverkarna i Europa idag. Trots att platsen under tiden har flyttats till Bad Reichenhall i Bayern, har den tidigare produktionsområde med över 500 hushållsarbetare i stor utsträckning lagt ut sin produktion till Kina, men familjen äger fortfarande den och nu driver den 11. generationen verksamheten. Tillsammans med 60 anställda utvecklar, hanterar och säljer vi våra produkter tillsammans med våra partners. Vår årliga försäljning på cirka 5 000 000 påsar återspeglar den höga graden av slutanvändares tillfredsställelse med produkterna.

  Om du vill hålla reda på dina pengar och andra värdesaker när du är utomlands så har ...

  Fabrizio lösningen. Med sin omfattande serie med bältesväskor, halsplånböcker, kabinväskor och bagageelås är Fabrizio det bästa valet för en resa utomlands eller om man ofta är i farten. Kvalitetsmässigt ligger Fabrizio-produkterna alltid på en mycket hög nivå och både material och produktion garanterar att dina värdesaker alltid är så säkra som möjligt. Du hittar hela vårt stora sortiment av halsplånböcker, resväskelås och bältesväskor med hög säkerhet och snygg design här under.

  Handiga resväskeband i flera färger från Fabrizio

  Ett bra resväskebälte tjänar flera syften, det kan båda hjälpa till att öka säkerheten för resväskan att förbli stängd, samtidigt som det hjälper till att göra resväskan mer igenkänd på resväskans rem på flygplatsen. Köp din nya resväskebältet med ett lås på Regovs idag.

  Weekendväskor från Fabrizio till ett bra pris

  En bra bästsäljare är Fabrizios nya kabinväska och kabinväskor på 40 X 20 X 25 cm - 15 liter. Påsen passar perfekt som den lilla påsen i kabinen när du flyger med Ryanair. Men en kabin weekendväska från Fabrizio du kan dra nytta av alla påsen utrymme du har tilldelats ombord på flygplanet.

  Bra Fabrizio midjeväskor och magsäckar

  Fabrizio har många olika midjeväskor i lammskinn och nylon. Magsäckar är helt perfekta för resor, turer och sommarfestivaler och konserter. Om du behöver en midjeväska till ett bra pris kan vi rekommendera Fabrizio midjeväskor i polyester - det här är bra och starka påsar. Med en bra midjeväska från fabrizio är du redo för en dag utomhus eller på en resa.

  Ny passväska / resemapp för pass och flyg från Fabrizio

  Det är bra att hålla reda på resedokumenten. Det finns flygbiljetter, pass, kreditkort och pengar att ta med på din resa. Därför är det bra att ha en med en passväska / resemapp från Fabrizio.