CHATTA MED OSS
Kundservice

  Transparent vindsäkert paraply: Smati Transparent Stort Paraply / Damparaply - Vin

  Populär
  Transparent vindsäkert paraply: Smati Transparent Stort Paraply / Damparaply - Vin  Transparent vindsäkert paraply: Upplev detta eleganta, genomskinliga paraply, skapat för de riktigt stora tillfällena

  Detta transparenta vindsäkert paraply från Smati utstrålar en unik kombination av funktionalitet och stil. Med sin smarta öppnings- och stängningsfunktion samt genomskinliga design, är det det självklara valet för den stilmedvetna och klassiska kvinnan. Paraplyet, som är tillverkat av högkvalitativt material, ger inte bara ett robust skydd mot regn och vind, utan blir också en del av din outfit. Dessutom är paraplyet utrustat med en automatisk öppningsmekanism, vilket gör det enkelt att hantera även när du har fullt upp. Smatis märkesrykte för kvalitet och elegans reflekteras tydligt i detta transparenta vindsäkert paraply, och gör det till en pålitlig följeslagare i alla väder.

  Egenskaper

  Information

  • Färg: Transparent
  • Mått (Utfällt): 88 X 104 cm (H X B)
  • Mått (Hopfällt): 88 X 104 cm (H X B)
  • Lämplig som bröllopsparaply
  • Stor paraply av hög kvalitet
  • Automatisk öppningsmekanism: Tryck på knappen för att öppna paraplyet - stängs manuellt
  • Vindsäkert / anti-storm paraply: Kolfiberram
  • Elegant vitt handtag med bra grepp
  • Rymmer enkelt två vuxna

  Mer information

  • Vikt: 525 g
  • Material: Polyeten och kolfiber
  • Märke: SMATI®

  Transparent vindsäkert paraply: En perfekt balans mellan funktionalitet och estetik

  Detta transparenta vindsäkra paraply erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik. Den genomskinliga designen gör att du kan njuta av regnet utan att bli blöt, samtidigt som den moderna och stilrena designen kompletterar din klädsel. Paraplyet är också utrustat med en robust kolfiberram som står emot även de kraftigaste vindbyarna, vilket gör det till ett pålitligt val i alla vädersituationer. Den automatiska öppningsmekanismen gör det enkelt att hantera paraplyet med en hand, medan det eleganta vita handtaget ger ett bra grepp även i fuktigt väder.

  Transparent vindsäkert paraply: Högkvalitativt material för långvarig användning

  Materialvalen i detta transparenta vindsäkra paraply är gjorda med tanke på långvarig användning. Den robusta kolfiberramen och det genomskinliga polyetenmaterialet tål de utmaningar som vårt skiftande väder ställer, samtidigt som de behåller sin estetiska appeal. Med en diameter på 104 cm och en längd på 88 cm när det är utfällt, erbjuder paraplyet gott om skydd även för två personer, samtidigt som det förblir lätt och enkelt att bära med sig. Dessutom underlättar den automatiska öppningsmekanismen användningen, och gör detta paraply till ett praktiskt och stiligt val för den moderna kvinnan.

  Transparent vindsäkert paraply: Smati - ett märke som står för kvalitet och innovation

  Smati är kända för sin kvalitet och innovation när det gäller paraplydesign. Varje transparent vindsäkra paraply reflekterar märkets engagemang för funktionalitet, hållbarhet och stil. Smati strävar efter att skapa produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar kundernas förväntningar, och detta paraply är inget undantag. Med sitt eleganta utseende och robusta konstruktion, blir det ett pålitligt och stiligt val för alla som söker ett paraply som håller måttet oavsett väder.

  Transparent vindsäkert paraply: Passande tillbehör från Regovs

  För att komplettera ditt nya transparenta  vindsäkra paraply, varför inte också titta på andra produkter från Smati eller andra märken på Regovs? Till exempel, den gröna kabinväskan från Travelite City är idealisk för kortare resor, medan den uppblåsbara resekudden från T&S är perfekt för att göra din resa mer bekväm. Om du behöver mer utrymme för dina saker, ta en titt på den svarta kabinväskan från Fabrizio som erbjuder gott om förvaringsutrymme samt en stilren och modern design.