CHATTA MED OSS
Kundservice

  Säker korthållare & läderplånbok: Figuretta RFID-safe Cognac Miniwallet och Kort

  Mixa 3 - Spara 10%
  Säker korthållare & läderplånbok: Figuretta RFID-safe Cognac Miniwallet och Kort


  •  569,00 kr

  Färger:
  • Säker korthållare & läderplånbok: Figuretta RFID-safe Cognac Miniwallet och Kort
  • Figuretta RFID-safe Svart Miniwallet och Korthållare - 8-10 kort
  • Figuretta RFID-safe Brun Miniwallet och Korthållare - 8-10 kort
  • Figuretta RFID-safe Blå Miniwallet och Korthållare - 8-10 kort
  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: KX-CDD-001 Cognac
  check Antal i eget lager: 6


  Säker korthållare & läderplånbok: Figuretta korthållare & läderplånbok

  Liten, kompakt och säker korthållare & läderplånbok från Figuretta. Den är lämplig för att ligga i väskan, byxfickan eller jackan, tack vare tryckknappen. Denna plånbok är också RFID-säker, vilket innebär att informationstjuven inte kan stjäla kortens information medan de finns i din plånbok. Detta innebär att kontaktlös betalning eller någon annan form av automatisk läsning inte kan ske när ditt kort finns i din plånbok. Super smart! När du sedan tar ut korten ur plånboken kan du naturligtvis använda dem för att betala utan kontakt. Figuretta, som är känd för sina kvalitativa och säkra plånböcker, erbjuder denna säkra korthållare & läderplånbok som en lösning för dem som söker både säkerhet och stil. Dess minimalistiska design gör den till en idealisk följeslagare för den moderna individen på språng. Med den här plånboken behöver du aldrig oroa dig för att dina kortinformation ska komma i fel händer.

  Egenskaper

  Utvändigt

  • Färg: Cognac
  • Mått: 10,2 X 6,5 X 2,1 cm (H X B X D)
  • Korthållaren stängs med en tryckknapp

  Invändigt

  • RFID-säkert - förhindrar kontaktlös betalning / skyddar dina kort mot automatisk läsning
  • 2 kortfickor - kan också användas som ett myntfack (utan blixtlås) eller för sedlar eller kvitton
  • Plats för 6 kreditkort (4 med prägling) i själva korthållaren
  • Upp till 4 kort i sidofickorna

  Mer information

  • Material: Aluminium och kalvskinn
  • Vikt: 75 g
  • Design: Figuretta

  Säker korthållare & läderplånbok: Funktion och design

  Figuretta är inte bara en korthållare. Det är en symbol för säkerhet och modern design. Det tyska märket har varit i framkant när det gäller att utveckla produkter som inte bara ser bra ut utan också erbjuder maximal säkerhet för dina värdefulla tillhörigheter. Den här säkra korthållare & läderplånbok är inget undantag. Med sina kompakta mått och en tryckknapp för att säkert stänga plånboken, kan du vara säker på att dina kort är säkra från obehörig åtkomst. Dessutom har den RFID-skydd som skyddar dina kort mot skimming och annan typ av elektronisk stöld.

  Säker korthållare & läderplånbok: Material och kvalitet

  Materialval är avgörande när det gäller säkerhet och hållbarhet. Figuretta har valt att använda aluminium och äkta kalvskinn i konstruktionen av denna säkra korthållare & läderplånbok, vilket inte bara bidrar till dess eleganta utseende utan också dess långa livslängd. Kalvskinnet är känt för sin mjukhet och hållbarhet, medan aluminiumet ger en robust struktur som skyddar dina kort mot fysisk skada.

  Säker korthållare & läderplånbok: RFID-skydd

  RFID-skyddet i denna säkra korthållare & läderplånbok ser till att dina kort är säkra från elektronisk skimming, som har blivit allt vanligare i dagens digitala samhälle. Med Figurettas RFID-skydd kan du vara säker på att dina kortinformation inte kan stjälas av skimmers, även när du reser i trånga platser eller offentlig transport.

  Säker korthållare & läderplånbok: Andra produkter från Figuretta

  Utöver denna produkt erbjuder Figuretta en rad andra säkra plånböcker och korthållare, alla designade med samma noggrannhet och kvalitet. Om du letar efter en större plånbok eller kanske en annan färg, har Figuretta många andra alternativ att välja mellan. Glöm inte att kolla in deras andra produkter som också kan vara av intresse för dig. Oavsett om du reser eller bara är ute på stan, har Figuretta en säker korthållare & läderplånbok som passar dina behov. För ytterligare flexibilitet och komfort, överväg gärna att komplettera din säkra korthållare & läderplånbok med en kabinväska från Fabrizio eller en smidig plånbok från Belsac, för att hålla alla dina värdefulla tillhörigheter organiserade och säkra.