CHATTA MED OSS
Kundservice

  Svart liten plånbok: Belsac Svart Liten Plånbok för Dam i Skinn - 18 kort

  Svart liten plånbok: Belsac Svart Liten Plånbok för Dam i Skinn - 18 kort


  •  729,00 kr

  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: 7319 BLACK
  check Antal i eget lager: 3


  Svart liten plånbok: Liten plånbok för dam med plats för många kreditkort

  Den här smarta lilla damplånboken i vacker design med vackra detaljer är det perfekta valet för den moderna kvinnan. Denna svart liten plånbok i läder kan enkelt bäras var som helst eftersom den är liten, men har samtidigt plats för hela 17 kreditkort! Det finns även gott om utrymme för kontanter och körkort. Varumärket Belsac har en lång historia och har alltid strävat efter att erbjuda högkvalitativa produkter. Denna svart liten plånbok är inget undantag, och dess design reflekterar den nordiska designtraditionen som Belsac värdesätter. Det moderna och minimalistiska utseendet, kombinerat med funktionell design, gör denna plånbok till ett utmärkt val för den stilmedvetna kvinnan.

  Egenskaper

  Utvändigt

  • Färg: Svart
  • Mätt: 11,5 X 9,5 X 3,2 cm (B X H X D)
  • Snäpplåsöppning

  Invändigt

  • 1 fack for sedlar
  • Dubbelmyntfack med dragkedja
  • 17 kreditkortfickor
  • 1 fotokortficka för t.ex. körkort

  Mer information

  • Material: Italiensk Kalvskinn
  • Märke: Belsac

  Svart liten plånbok: Exteriör och mått

  Exteriören på denna svart liten plånbok är lika imponerande som dess interiör. Den svarta färgen är klassisk och tidlös, vilket gör den lätt att matcha med andra accessoarer och outfits. Måtten 11,5 X 9,5 X 3,2 cm (B X H X D) gör den kompakt och bärbar, samtidigt som snäpplåsöppningen ger enkel tillgång till plånbokens innehåll. Kombinera den med ett elegant handgjort bälte från Regovs Stockholm för en komplett look.

  Svart liten plånbok: Invändiga funktioner

  Invändigt erbjuder denna svart liten plånbok en rad funktioner som gör den mycket praktisk. Den har 17 kreditkortfickor, ett dubbelmyntfack med dragkedja, och en fotokortficka för till exempel körkort. De många facken gör det enkelt att hålla ordning på alla dina kort och kontanter. Få det mesta ut av din svart liten plånbok genom att även investera i en Nordpol Basic Plus sovsäck för dina utomhusäventyr.

  Svart liten plånbok: Material och varumärke

  Denna svart liten plånbok är tillverkad av italienskt kalvskinn, vilket garanterar dess hållbarhet och lyxiga känsla. Belsac, som har varit aktivt sedan 1971, har alltid fokuserat på att skapa högkvalitativa produkter med en nordisk touch. Denna svart liten plånbok är ett utmärkt exempel på varumärkets dedikation till kvalitet och stil.

  Svart liten plånbok: Kundrecensioner

  Många kunder har lovordat denna svart liten plånbok från Belsac för dess hållbarhet, funktionalitet och stilrena design. De uppskattar hur enkelt det är att organisera och komma åt sina tillhörigheter, samt plånbokens lätta vikt och kompakta storlek. Kundrecensioner vittnar om en hög nöjdhet och många rekommenderar denna svart liten plånbok till andra. Det är ett utmärkt val för den som söker en pålitlig, stilren och funktionell plånbok för sina vardagliga behov eller för speciella tillfällen. Dessutom, med sitt eleganta och tidlösa utseende, kompletterar denna svart liten plånbok din stil och håller dig organiserad.

  Svart liten plånbok: Matcha med andra accessoarer

  Den här svart liten plånbok kan enkelt kombineras med andra accessoarer för en komplett look. Varför inte matcha den med ett par eleganta skinnhandskar från H.K med ullfoder? Eller kanske med en elegant handväska från samma varumärke? Möjligheterna är oändliga, och denna svart liten plånbok kommer säkert att bli en favorit i din accessoarsamling. Dess kompakta storlek gör den till ett praktiskt val som lätt får plats i de flesta handväskor eller fickor, samtidigt som den erbjuder gott om utrymme för alla dina viktiga saker.

  Svart liten plånbok: Köp idag och upplev kvaliteten

  Tveka inte att investera i denna svart liten plånbok från Belsac idag och upplev kvaliteten och funktionaliteten som kommer med ett välkänt varumärke. Dessutom, med snabb och pålitlig leverans från Regovs, kan du snart njuta av din nya plånbok och allt den har att erbjuda. Passa på att även utforska andra produkter från Belsac och komplettera din accessoarsamling med högkvalitativa och stilrena produkter som hjälper dig att hålla dig organiserad och ser bra ut varje dag.