CHATTA MED OSS
Kundservice

  Smati Gentleman - Stort och Vindsäkert Paraply B: 114 cm

  Populär
  Restparti
  -20%
  Smati Gentleman - Stort och Vindsäkert Paraply B: 114 cm


  •  259,00 kr
  • 207,20 kr
  • (Spara: 51,80 kr)

                   Antal:

  Varunummer: OU-SA1562
  check Antal i eget lager: +7


  Vindsäkert herrparaply!

  Unikt kvalitetsparaply från det franska märket Smati®. Detta vindsäkra herrparaply av god kvalitet lämpar sig för både regn och hårda vindar. Lätt att fälla upp: herrparaplyet fälls upp med ett enkelt tryck på den automatiska knappen. 

  • Färg: Svart
  • Skyddar 70% mot UV-strålning
  • Mått (uppfällt): 93 x 114 cm (H x B)
  • Mått (nedfällt): 93 x 10 cm (H x B)
  • Mjukt handtag
  • Knapp med logotyp för upp- och nedfällning av paraplyet
  • Automatisk öppnings mekanism: Tryck på knappen för att öppna paraplyet.
  • Vindsäkert: Stomme av kolfiber

  Mer information

  • Vikt: 620 gram
  • Material: Polyester och kolfiber
  • Märke: SMATI® – Creative Umbrella

  Ett bra paraply med stil och för praktisk användning

  Titta bara på detta paraply för dig i en tidlös svart färg och som är gjord av uteslutande solida material och har en hållbar kvalitet som gör att den kan användas många gånger och vara ditt favoritval under regniga dagar i många år framöver!

  Vi är "välsignade" med många regniga dagar i Danmark, och även utan varning kan det regna med regn uppifrån. Här är det viktigt att du har rätt paraply på, och det bästa är att välja detta från Smati®.

  Detta paraply väljs inte bara slumpmässigt när du är den stilmedvetna köparen som gör det bästa för att hålla dig torr när det finns risk för regn, eller om du plötsligt överraskas av en molnbrist.

  Då bär du alltid det här stora paraplyet, men du ska inte skrämmas bort av uttrycket "stort", som om det är något som är svårt att bära eller tar för mycket utrymme.

  För när paraplyet är hopfällt - eftersom det är lätt att göra med det - fyller det knappt 10 centimeter på bredden, men när det fälls ut kan det täcka nästan en meter i omkrets!

  Och det är till och med lätt att slå ut det: tryck bara på en automatisk knapp så öppnar den sig själv. Så nu är det över att fumla med det gamla paraplyet som måste skjutas ut medan du redan har lyckats bli blöt.

  Med sitt mjuka handtag är det här paraplyet bekvämt att hålla i handen, så du glömmer nästan att fälla det när det slutar regna eftersom det är så trevligt att hålla. Det finns inget onödigt besvär med denna typ av paraply, som väger drygt ett halvt kilo att bära.

  Paraplyet för alla regniga dagar

  Du brukar använda termen "en regnig dag" som något negativt, där du bara vill stanna inne, men om du först har investerat i den här typen av paraply, ser du nästan fram emot att komma ut för att prova det.

  Plötsligt känner du inte att det är olyckligt att öppna ett paraply inomhus eftersom du vill visa den här vackra versionen för andra.

  Du kommer att upptäcka att den passar bra i handen och är vindtät, så vinden kan också bara komma på. Det här vackra paraplyet av polyester och kolfiber kommer att bli din bästa vän när du är ute i allt från regn till kraftigt regn.

  Lämna alltid detta paraply precis vid dörren så att du kan ta tag i det när du går ut. Det kanske inte dras upp till regn den dagen, men då är paraplyet trots allt trevligt att bära, där du kan använda det som en stödpinne, även om du inte använder en sådan för daglig användning.

  Här ser du en väl förberedd person om du bär paraplyet som både har tänkt på de praktiska åtgärderna när du kan riskera att stöta på ett regn, men där du inte kompromissar med rätt stil och god kvalitet.

  Oavsett om du är på cykel, buss, tåg eller bil kan du enkelt ha det här paraplyet med dig, eftersom det som nämnts inte väger så mycket att bära, men du kan också montera det på de flesta ställen.

  Oavsett om du går en liten promenad i skogen eller om du åker på flera veckors semester utomlands, är detta paraply det säkra valet att hålla dig och andra torra utan problem.

  Under detta paraply finns det plats för fler människor, så att både din vän, flera familjemedlemmar eller kanske en slumpmässig person på vägen kan skyddas från regnet när det faller.

  Paraplyet kan användas av vem som helst

  Användningen av detta paraply är lätt att ta reda på varför man kommer att ha svårt att kunna gå tillbaka till den manuella funktionen att slå ut ett paraply när du väl har vant dig vid det här; och stilen och färgen är också bara en kombination som kombineras till perfektion här.

  Detta innebär också att även om paraplyet i grunden är ett paraply för män, kan det också användas av många andra typer av människor.

  Därför är det inte bara den stilmedvetna mannen i kostym som kommer torrt till affärsmötet som drar nytta av att bära det, men det kan också vara för damen hemma och många andra människor.

  Paraplyet här kan också vara en trogen vän som ung student när du måste vänta länge på kollektivtrafik i regnet, eller om du är på väg hem från staden i en fin klänning, och du kan sedan komma under skydd och skydd från regnet.

  Det finns inte heller något mer romantiskt än när du kan ta ut paraplyet på en vårdag, där det regnar lätt, men det är milt i vädret, och du som par - unga eller gamla - kan gosa nära varandra under din personliga torrhet och njut av naturen omkring dig.

  Det handlar bara om att köpa det direkt, så du kan ha det här paraplyet hemma, där det också kan vara nödvändigt att ha en extra till stugan, extrabilen eller bara i skjulet, så att du alltid har en i reserv.

  Detta paraply är också bra att ge i gåva, eftersom du därmed ger något praktiskt och funktionellt, men också estetiskt tilltalande i en fin färg och bra design.

  Det här är nästan garanterat en gåva som inte kommer att bytas ut, oavsett vilken typ du är!