CHATTA MED OSS
Kundservice

  Prisvinnande Thermos termosar!

  I mars 2011 vann Thermos ett stort test av termosar i Søndagsavisen. Detta tack vare den höga kvaliteten och de förnuftiga priserna. Thermosär en skarp konkurrent till våra övriga leverantörer av termosar. Termosarna tillverkas av de bästa materialen och med en kontrollerad kvalitet som säkrar ett bra och stabilt produktionsresultat.

  Bra klassiska termosmugg från Thermos

  Thermos har också en bra termosmugg med lock som passar en vanlig kopphållare i en bil, lastbil eller traktor. Termosmuggar från Thermos är superanvändbara i många sammanhang, vi har också flera företag som köper termos för sina anställda så att de alltid kan ha en god kopp kaffe till hands.

  Vad Thermos tror på

  På Thermos tänker vi på dig ...

  och din familj. Vår produktutveckling av termos muggar och termos drivs av en förståelse för dina dagliga utmaningar och behov med önskan att vara ditt pålitliga märke - thermos du alltid kan lita på. Med över ett sekel av inflytande på individer över hela världen hoppas vi att vår uthållighet inspirerar dig att leva så säkert, målmedvetet och autentiskt som möjligt.

  Thermos historia

  I början av det hela, 1904, dominerade grundarna vakuumisoleringstekniken och skapade den första Thermos®-produkten. En produkt som snabbt skulle bli ett varumärke i liv för äventyrare, upptäcktsresande och vardagliga människor som oss. Med över 100 år dedikerade till att leverera pålitliga termos och termos förblir verkligt Thermos®-märke lika engagerat i dag för att hjälpa dig att skydda det du älskar.

  Thermos teknologi

  Thermos var det första företaget som kommersialiserade och utvecklade termos och termos muggar med vakuumisolering. Vi är stolta över att odla produkter som är kända och betrodda för att slå samman en tidlös teknik med moderna material och mekanismer. Från Thermos hållbar dubbla vikt rostfritt stål vakuumisoleringsteknologi till våra konstruerade lock, är du säker på att hitta en produkt som perfekt passar din livsstil med överlägsen prestanda.

  Saknar du en kylväska? hitta kylväska och kylväskor här. Se pumptermoskanna här.