Whocopied.me
CHATTA MED OSS

Är du trött på alla plastpåsar som du får med dig från butikerna? Om så är fallet, har vi lösningen för dig. Vi har ett stort urval av shoppingväskor och shoppingkassar som du kan ta med dig när du ska ut och handla. De är funktionella och de kan återanvändas så många gånger du vill och du slipper köpa plastpåsar i butikerna.


Shoppingkassar: Läs mer nedan

 

Shoppingkassar

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Shoppingkassarna kan enkelt vikas ihop och placeras där bak i bilen.


Shoppingkassar – en bra lösning

Vi har ett stort utbud av smarta shoppingkassar och shoppingväskor av bra design. Vi har ett stort urval av Reisenthels shoppingkassar som är resultatet av mer än 40 års modern och innovativ design. Reisenthel utvecklar nya, originella, starka, smarta och mycket praktiska shoppingkassar om och om igen, vars syfte är att göra din vardag lättare, särskilt när du är ute och handlar.

Shoppingkassar och shoppingväskor med kvalitet

Vi på Regovs har som mål att göra dig glad. Därför säljer vi bara kvalitetsvaror som är funktionella. Många av de snygga shoppingväskorna som vi säljer här hos Regovs har mobilficka och fack med dragkedja inuti så du får plats med mobilen, som du knappast kan klara dig utan i vardagen. Dessutom kan du använda facken med blixtlås för kort, kontanter eller plånbok, så att du inte behöver ta med dig handväskan. De extremt funktionella shoppingväskorna har mycket bra handtag och axelband, vilket gör dem bekväma under shoppingturen och medför att de inte ställer till besvär. Vårt utbud av shoppingväskor finns i flera olika färger för varje design, då vi vill försäkra oss om att du ska ha största möjliga sortiment att välja från. Men du får gärna köpa mer än en väska eftersom väskorna är av hög kvalitet och det alltid är bra att ha många att välja mellan när man ska handla. Dessutom är det praktiskt att köpa mer än en. Då kan en ligga i bilen och en hemma, så att du alltid har en tillgänglig när du ska på shoppingtur.

Shoppingkassar och shoppingväskor som är bra för naturen

När du har en shoppingväska som kan användas om och om igen hjälper du också till att spara på naturens resurser. De starka väskorna och kassarna från Reisenthel kan användas många gånger. Hitta din egen favorit bland shoppingväskorna och shoppingkassarna på Regovs.se och köp den online redan idag. Ha det så kul!


Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Modell:
Storlek: