CHATTA MED OSS
Kundservice

  Fabrizio Kabinväska / Boardbag - Svart - 29 X 19 X 37 cm - 18 L

  Populär
  Mixa 3 - Spara 10%
  Fabrizio Kabinväska / Boardbag - Svart - 29 X 19 X 37 cm - 18 L


  •  489,00 kr

  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: KX-30169-0100
  check Antal i eget lager: +7


  Fabrizio Kabinväska / Förarväska / Axelväska

  En väska med många användningsområden! Du kan använda den som kabinväska på din flygresa, som förarväska i professionellt sammanhang eller som en allround axelväska. Rymmer 18 liter och är därför väl lämpad som kabinväska.

  Tips! Norwegian tillåter väskor i kabinen med måtten 30 x 20 x 38 cm.

  Används av förare hos flera danska bussföretag.

  Utvändigt

  • Färg: Svart
  • Mått: 29 X 19 X 37 cm (H X D X B)
  • Justerbar avtagbar axelrem
  • Hank i toppen
  • Dragkedja ficka på framsidan
  • Blixtlås öppning i toppen

  Invändigt

  • Volym: 18 L
  • Flera fickor

  Ytterligare information

  • Vikt: 600 g
  • Material: Polyester
  • Märke: Fabrizio - Southwest Bound

  Upplev Mångsidigheten med Fabrizo

  Letar du efter en väska som kan anpassa sig efter dina skiftande behov och stilar? Då är denna väska från Fabrizio det perfekta valet för dig! Med sin mångsidiga design kan denna väska enkelt omvandlas från en kabinväska till en axelväska eller till och med en förarväska, beroende på vad dagen kräver. Användningsmöjligheterna är många!

  Axelväska: Stilfull och Praktisk

  Som en axelväska erbjuder Fabrizios väska den ultimata bekvämligheten och stilen samtidigt. Den justerbara axelremmen gör det enkelt att bära väskan över axeln eller tvärs över kroppen, vilket ger dig full frihet att röra dig utan att behöva bekymra dig för besväret med att bära den.

  Med flera fack och fickor ger denna axelväska tillräckligt med förvaringsutrymme för dina viktigaste ägodelar, inklusive bärbar dator, dokument, telefon, plånbok och andra personliga föremål. Den hållbara konstruktionen och höga kvaliteten säkerställer att dina ägodelar är säkert förvarade under hela resan

  Förarväska: Perfekt för Affärsresenärer På Språng

  För affärsfolk som konstant är på språng är Fabrizios mångsidiga väska ett idealiskt val som förarväska. Den eleganta och professionella utseendet gör den till det perfekta valet för möten, konferenser och affärsresor.

  Med specialdesignade fack för förvaring av bärbar dator, dokument, visitkort och andra affärsmässiga nödvändigheter håller denna chaufförsväska dig organiserad och redo för alla affärsmöten. Den ergonomiska konstruktionen säkerställer också att du kan bära den med lätthet, även när du har bråttom att fånga ditt nästa flyg eller möte.

  Kabinväska: Optimal Bekvämlighet och Stil Under Flygresor

  När det gäller att resa med stil och bekvämlighet är Fabrizios väska det perfekta valet som kabinväska. Med rätt storlek för att uppfylla flygbolagens krav på handbagage och en ergonomisk design som passar perfekt under flygstolarna är denna väska det idealiska följeslagaren för dina flygresor.

  Den hållbara och lätta konstruktionen säkerställer att du kan packa allt du behöver för din resa utan att behöva oroa dig för att överskrida viktbegränsningarna eller besväret med att bära en tung väska genom flygplatsen. Med Fabrizio Kabinväskan kan du resa med stil och komfort, oavsett var dina äventyr tar dig.

  Resväskor och Axelväskor för Alla

  Oavsett om du letar efter en praktisk axelväska, en professionell chaufförsväska eller en stilfull kabinväska, så har vi ett brett utbud av väskor som förenar kvalitet, funktionalitet och design till rätt pris.

  Vårt utbud av resväskor och axelväskor fokuserar på hög kvalitet, där hållbara material och detaljer går hand i hand. Våra resväskor och axelväskor kombinerar det bästa från alla världar utan att kompromissa med din budget! Köp din egen idag och ta det första steget mot en mer stilfull, bekväm och organiserad reseupplevelse.