CHATTA MED OSS
Kundservice

  Regovs Dana Diamant Grå Ullpläd 130X240

  Populär
  Mixa 3 - Spara 10%
  Regovs Dana Diamant Grå Ullpläd 130X240


  •  979,00 kr

  Färger:
  • Regovs Dana Diamant Grå Ullpläd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Svart Ullpläd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Marin Ullpläd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Karrygul Ullpläd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Bordeaux Ullpläd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Brun Ullpläd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Grön Ullpläd 130X240
                   Antal:

  Varunummer: KX-Diamant-38026
  check Antal i eget lager: +7


  Diamant ullpläd från Regovs - Klasisk pläd som passar perfekt som ett överkast för enkel säng

  Denna läckra diamantpläd i ull från Regovs är gjord av 100% ull av bästa kvalitet från New Zealand får. En ullpläd är smart eftersom den kan innehålla mer luft än andra textilmaterial och därmed har en ullpläd bättre utrymme för den varma luften som kommer från din kropp - och sedan håller du dig bättre varm! Här får du en slitstark ullpläd, där kvalitet är i fokus och design är av största vikt.

  Information

  • Färg: Ljus Grå med diamantmönster
  • Mått:  130 X 240 cm (inkl fransar)

  Kvalitet

  • Material: Oeko-Tex 100 standard - 100% ull
  • Fiber: 29 mikron

  Ytterligare information

  • Levereras i låda
  • Vikt: 930 g
  • Serie: Dana
  • Design: Diamond Twill
  • Märke: Regovs

  Tvättråd

  • Kan tvättas på 30° ullprogram
  • Torktumla inte
  • Under torkningen måste den hänga löst över ett stativ
  • Undvik klädstreck och klämmor
  • Kan strykas vid låg temperatur
  Se våra kuddar 40 X 40 i samma mönster

  En diamant ullspläd / pläd ger dig värmen

  Denna ullpläd är gjord av det bästa materialet från New Zeeland, som med sitt tyg med luftigt innehåll hjälper till att hålla det bättre i värmen, vilket är till stor nytta för dig som vill smyga under en pläd, som kan värma dig.

  Du kan värma upp det lite i förväg genom att ha det liggande på eller nära en värmekälla som inte skadar ullplädet, så det är inte bara din kroppsvärme som ska värma upp denna pläd.

  Men när diamantpläden av ull här värms upp, kommer värmen att ligga kvar i den länge så att du kan hålla kroppen varm, oavsett om du borde ha täckt en del av din kropp till, om du vill dra den över kroppen, eller det finns bara ett område på dig som behöver värmas upp (extra).

  Det är ett mer naturligt sätt att värma upp med denna ullfilt, som också kallas pläd, än med så många andra metoder.

  Bland annat är det värt att nämna att detta tyg från New Zeeland får har testats för skadliga ämnen, så du behöver inte oroa dig för om det är skadligt för din kropp att använda denna ullpläd.

  Det är också enkelt att tvätta den här ullfiltet så länge du följer tvättanvisningarna, för på detta sätt ser du till att du kan dra nytta av ullplädet under lång tid och att det inte går sönder.

  Med sin lätthet i tyget kan de flesta bära det runt, och när du viker ut det kommer du verkligen att känna luftens fördelning i tyget, som du kan sprida över dig själv och andra saker.

  Diamant ullpläd / pläd med fokus på design och funktion

  Du kommer att få uppleva många mysiga stunder med denna pläd, eftersom det är ett hållbart fodral som kan hålla för att användas mycket, så du kan sluta få det som din favoritfilt när du behöver koppla av och läsa en bok, ta en ta en tupplur i soffan eller snugg ut ute på en sval sommarkväll.

  Men fokus är inte bara på funktionalitet här, även om det är en viktig aspekt, för denna diamantullspläd lever upp till namnet "diamant" på flera sätt i den meningen att den grå färgen kan sända tankar i riktning mot diamanter.

  Då är plädet också en designpläd, eftersom det pryds med ett diamantmönster, där du kan komma riktigt nära och se hur detaljerna har tagits hand om.

  Och då är kvaliteten så bra att man skulle ge plädet en åtskillnad som kan jämföras med diamantkvalitet och värde.

  Således kommer du också lätt att kunna lämna diamantplädet framför, så att du inte behöver hitta den när du vill använda den, men den kan försköna omgivningen och göra inredningen trevligare hemma.

  Av samma anledning kan man också lägga ut sådana diamantplädar på strategiska platser där de kan ligga i förlängning av hemmets stil eller om man försöker skapa en kontrast med mattan.

  Diamant plädar / ullplädar som ett större sortiment

  Därför kan man behöva överväga om man ska investera i fler plädar så att man har mer för olika ändamål som funktion och dekorativt föremål.

  Det kan bero på att det finns medlemmar i ditt hem som vill ha sina egna diamantmönstrade rutor när de andra först upptäckte hur läcker det var för dig att linda dig in i det, ta med dig, hålla dig varm och bara ligga för dekoration och se bra ut.

  Dekorationen i sig kan ha gjort att du vill ha några av dessa plädar för att hänga, så att de kan komma i full blom som en matta på väggen, läggas på en gjord säng som överkast eller bara ligga som en reserv för gratis användning på soffa när man har besök.

  Du kan ha ett fritidshus där det är bekvämt att ha några liggande, så att du inte behöver bära filtar från hemmet till sommarstugan.

  Du kan vara en sådan familj som gillar att åka på en campingtur där det inte finns något bättre än en sådan ullpläd av en ullfilt att ta över när det börjar bli lite kallt i luften, men du vill ändå behålla mysighet utanför.

  Du kan se att förutom rabatt på att köpa en enda diamantpläd, kommer de också att vara billigare, ju mer du köper tillsammans, varför det är smart om du behöver lite för en institution, en förening eller något annat där man behöver många av dessa kvalitetsplädar med ett fint diamantmönster för fler människor och syften.

  Om du därför vill handla B2B med oss ​​med dessa ullmattor kan vi ta reda på något i det avseendet.

  Om du har några frågor om denna diamantullspläd, är du välkommen att kontakta oss om det gäller själva produkten under användning, rengöring och underhåll, men om du också vill handla grossist hos oss för att få stora mängder av denna ullmatta med diamantmönster, kan du kontakta oss via e-post.

  Många människor - unga och gamla - kommer att njuta av denna ullpläds funktion och stil, varför det är en favoritgåva önskan från många nuförtiden.

  Vem skulle inte uppskatta detta läckra kvalitetstyg som inte bara har en naturlig uppvärmningsfunktion utan som också kan användas för att göra sitt hem vackrare att titta på när det gäller inredning?

  Få din diamantull pläd direkt - du kommer inte ångra det!