CHATTA MED OSS

  Ahh .. De kära presenterne

  Det är min lillasyster födelsedag här bara 2 månader efter jul. Hon sover fortfarande, men det gör jag inte. Jag ser bara fram emot att ge henne min gåva. Inte för att jag inte har gett henne några gåvor redan, men jag kan bara inte vänta. Nu undrar du kanske varför jag redan har gett henne presenter och jag kan förstå det. För mitt beteende är det verkligen inte riktigt vanligt. För en månad sedan hade jag köpt hennes ursprungliga födelsedagspresent - men i min spänning och iver kunde jag inte vänta med att ge den till henne. Ge henne den första present 1 vecka före födelsedagen. Sedan säger det sig själv att jag var tvungen att gå ut och köpa en annan present till henne - som jag sedan hedrade henne 2 dagar före hennes födelsedag. Så nu ligger jag här i min säng. Jag är 13 år och kan inte vänta, så jag bestämmer mig för att gå in och bara kontrollera om hon är vaken. Det ska sägas att mitt sätt att kontrollera inte heller är vanligt. Nej, jag checkar in med min syster och säger, sov inte rävssömn, vi kommer och sjunger en födelsedagslåt för dig precis i tid. Så här fick min syster en födelsedag som hon aldrig kommer att glömma, ups.

  Lyckligtvis har jag med åldern blivit bättre på att ge gåvor, inte bara när det gäller timing utan också i relation till reflektion. Presenter har alltid varit en av mina största passioner. Älskar att ge gåvor hela vägen till själen. Jag spenderar ofta mycket tid på att hitta rätt present - oavsett om det är en värdpresent eller en bröllopspresent, eftersom mottagaren lätt kan se hur mycket du har gjort av den. Det är därför jag vill dela mina erfarenheter när det gäller jakten på den perfekta gåvan, oavsett vilken händelse som helst.

  Värdinnapresent

  Låt oss börja med en värdinnapresent där vin, choklad och blommor är en typisk present, men om du vill ha lite inspiration bör du särskilt läsa detta avsnitt. En värdgåva ska vara en enkel present som de kan njuta av även efter att gästerna har återvänt hem. Ett märke som erbjuder fina  värdpresent för både kvinnan, mannen och paret är Philippi, där gåvorna kan användas antingen vid eller utanför matbordet. Om du föredrar en gåva som kan användas vid bordet, kan Philippi Servetthållare eller Philippi Knivhållare vara precis det du letar efter. Men om du å andra sidan förespråkar en gåva som kan göras var som helst, kan detta vara en Philippi-ljusstakare du letar efter. Gåvor som håller längre än nästa roliga fest är presenter som ger glädje under en längre tid. 

  Födelsedagspresenter 

  När vi sedan går vidare till födelsedagspresenterna är det vanligt att skapa en önskelista - men vi känner alla till personen som hellre vill skriva: förvånar mig! När du ber om en önskelista. Här beror det lite på kön och intressen. Men låt oss börja med könet. Om det är en tjej eller en kvinna kan du antingen ge en Belsac Cosmetic handväska eller en Rudi och Harald Nielsen Aftonväska i läder. Om mottagaren av en födelsedag då är av det manliga könet, kan du med fördel tillhandahålla något av hög kvalitet såsom en H.K. röra mäns handske i läder eller en Silkeborg Uldspinderi halsduk.

  Bröllopspresent

  En bröllopspresent bör helst vara en gåva som brudparet kan njuta av under många år framöver. Du måste ge dem något som håller bra - och är helt läckert. Du måste ge dem något av extremt hög kvalitet. Dessutom måste du också komma ihåg att det är något som de två kan njuta av. Om du vill ge dem en gåva som skiljer sig något från den fina ramen, ge en Silkeborg Wool snurrpläd i bröllopspresent. Detta är en bra start för brudparet eftersom de sedan kan önska sig de tillhörande kuddarna senare eller en annan läcker pläd.

  Julklappar

  Julen är Regovs mycket upptagna tid eftersom nästan alla Regovs produkter är uppenbara presentartiklar. Oavsett om det är en julklapp för mannen eller en julklapp för kvinnan, har Regovs ett stort urval. Vi har gjort allt för att hitta produkter av god kvalitet som du kan välja för din julshopping - speciellt filtar, plånböcker, smyckeskåp, resväskor, läderbälten och toalettväskor är något som tappas ner vid julen.

  Speciellt för bekräftelser eller studentgåvor finns det en stor chans att mottagaren får flera av samma gåva - undvik den. Var kreativ, hitta en personlig och läcker present! Även här borde det helst vara en gåva som mottagaren kan njuta av i många år - och kom ihåg att det var du som gav den. Om mottagaren är en tjej kan du framgångsrikt ge en Davidts smyckeskrin eller en fin läderväska - flickor uppskattar verkligen väskor och allt som har att göra med smycken. Om mottagaren å andra sidan är en pojke, är en Secrid-korthållare eller en Regovs handgjorda bälten ett självklart val som gåva, eftersom det är både praktisk och av hög kvalitet.

   

  Byte

  Vi har 365 dagars returrätt så att du enkelt kan nå och köpa din present i god tid innan du ger den - samtidigt som du kan bytas om det behövs.


   

   

  Sist opdateret d. 05/11/2019.
  Nuvarande kommentarer: 0
  Berätt till en vän