CHATTA MED OSS
Kundservice

  Svart aluminiumresväska: Travelite Next Svart Aluminium Resväska 4 Hjul-52 X 77

  Svart aluminiumresväska: Travelite Next Svart Aluminium Resväska 4 Hjul-52 X 77


  •  5.119,00 kr

  Färger:
  • Svart aluminiumresväska: Travelite Next Svart Aluminium Resväska 4 Hjul-52 X 77
  • Travelite Next Silver Aluminium Resväska 4 Hjul - 52 X 77 X 29 - 100L
                   Antal:

  Varunummer: 79949-01
  check Antal i eget lager: 3


  Svart aluminiumresväska: Exklusiv resväska med TSA-lås och läckra detaljer i aluminium

  Denna svarta aluminiumresväska från Travelite betonar verkligen detaljerna och erbjuder en högkvalitativ resekompanjon med ett exklusivt och tidlöst utseende, tack vare den horisontella kontinuerliga spårstrukturen. Med en robust konstruktion som kommer av aluminiummaterialet, försäkrar denna svarta aluminiumresväska att den kan hantera belastningen under dina resor. Det funktionella inbyggda packningssystemet ger en otrolig enkelhet när det kommer till att packa resväskan. Istället för ett stort fack, får du möjligheten att organisera ditt bagage direkt i resväskan. Travelite är ett märke som är känt för sin kvalitet och denna svarta aluminiumresväska är inget undantag. Resväskan inkluderar också ett TSA-lås, som är nödvändigt när du reser till USA, men accepteras också på andra stora flygplatser i Österrike, Belgien, Kanada, Kina, Tjeckien, Danmark, Finland, Tyskland, Israel, Japan, Nederländerna, Sydkorea, Schweiz och Togo. Med ett TSA-lås kan tullpersonalen lätt komma åt innehållet i din resväska utan att skada den.

  Egenskaper

  Utvändig

  • Färg: Svart
  • Mått: 51 X 76 X 30 cm. (B X H X D)
  • Teleskopshandtag på toppen, steg uppdelade 91 cm / 99 cm / 106 cm
  • Handtag på toppen
  • Handtag på sidan
  • TSA LOCK®-kombinationslås
  • 4 stora dubbla hjul

  Invändig

  • Färg: Blå
  • Funktionell fackdelning med elastiska förpackningsremmar, fackdelare med ficka för skjortor och avtagbar väska för strumpor och underbyxor.
  • Volym: 100 L

  Mer information

  • Vikt: 5.9 kg
  • Material: aluminium
  • Serie: Next
  • Märke: Travelite


  Svart aluminiumresväska: Utmärkt utvändig design

  Den utvändiga designen av denna svarta aluminiumresväska är inte bara elegant utan också mycket funktionell. Den svarta färgen ger en klassisk och tidlös look som passar alla tillfällen. Med måtten 51 X 76 X 30 cm (B X H X D) erbjuder resväskan gott om utrymme för alla dina resebehov. Det justerbara teleskophandtaget på toppen, med steg uppdelade till 91 cm / 99 cm / 106 cm, gör det enkelt att dra väskan oavsett din höjd. Handtagen på toppen och sidan ger ytterligare bärkomfort. TSA LOCK®-kombinationslåset garanterar säkerheten för dina ägodelar, medan de 4 stora dubbla hjulen tillåter smidig och enkel manövrering genom flygplatser och hotellkorridorer.

  Svart aluminiumresväska: Smart invändig design

  Invändigt är denna svarta aluminiumresväska designad för att göra din packning och organisering enklare. Den blåa invändiga färgen ger en fin kontrast och gör det enkelt att hitta dina tillhörigheter. Funktionell fackdelning med elastiska förpackningsremmar, fackdelare med ficka för skjortor och avtagbar väska för strumpor och underbyxor, gör packningen strukturerad och ordnad. Med en total volym på 100L, finns det gott om utrymme för allt du behöver på din resa.

  Svart aluminiumresväska: Mer information om produkten

  Resväskan väger 5.9 kg, vilket är en bra balans mellan robusthet och bärbarhet. Aluminiummaterialet garanterar resväskans hållbarhet och förmåga att stå emot de påfrestningar som resor ofta medför. Serien 'Next' från Travelite erbjuder modern design och funktionalitet, och denna svarta aluminiumresväska är en stolt medlem av denna serie. Märket Travelite är känt för att producera högkvalitativa och pålitliga resväskor och denna modell är inget undantag.

  Svart aluminiumresväska: Komplettera din reseuppsättning

  För att göra din reseupplevelse ännu bekvämare och mer stilfull, varför inte komplettera din svarta aluminiumresväska med andra smarta reseaccessoarer? En spillfri vattenflaska från Camelbak håller dig hydratiserad under färden, medan en Funktion Stål Termos håller ditt kaffe varmt eller ditt vatten kallt. Och för att hålla din finansiella information säker, överväg en RFID-säker plånbok från Pia Ries som ett utmärkt komplement till din svarta aluminiumresväska.