CHATTA MED OSS
Kundservice

  Bra sovsäck: Nordpol Basic Plus Sovsäck, Komfort 5 til 18 °C

  Restparti
  Bra sovsäck: Nordpol Basic Plus Sovsäck, Komfort 5 til 18 °C

  639,00 kr
  •  459,00 kr

  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: U-81-302
  check Antal i eget lager: 1


  Bra sovsäck för sommarkvällar utomhus

  Nordpol Basic Plus Sovsäck är den idealiska kompanjonen för de som älskar att utforska naturen under sommarsäsongen. Med en komforttemperatur mellan +5 till 18 °C, erbjuder denna bra sovsäck en behaglig vila efter en dag full av äventyr. Sovsäcken passar utmärkt för olika utomhusaktiviteter som scoutläger, teambuilding, lägerresor och festivaler. Den är utrustad med en 2-vägs dragkedja och en kardborrstängning upptill. För de kyliga nätterna, har sovsäcken även 2 justerbara snören, så att du kan dra åt den över huvudet. Nordpol Basic Plus Sovsäck kommer i en praktisk kompressionspåse, vilket gör den enkel att packa och ta med sig.

  Egenskaper

  • Färg: Grå och svart
  • Inkl. kompressionspåse / hölster
  • 2-vägs dragkedja
  • Komforttemperatur: +5 till +18 °C
  • Extrem temperatur ner till: -5 °C
  • Fyllning: 100% polyester
  • Yttre och inre material: 100% polyester
  • Mått: 230 X 80 / 55 cm
  • Mått packade tillsammans Ø 23 X 40 cm
  • Vikt: 1800 gram
  • Design: Nordpol

  Bra sovsäck: Unik design och funktioner

  Denna bra sovsäck har en unik design med en kombination av grått och svart som ger den ett modernt och stilrent utseende. 2-vägs dragkedjan erbjuder flexibilitet och enkelhet vid användning, medan kardborrstängningen upptill ser till att hålla kylan ute. Den medföljande kompressionspåsen gör det möjligt att komprimera sovsäcken till en mindre storlek, vilket sparar utrymme i din packning. Sovsäcken är även designad med tanke på hållbarhet och komfort, med fyllning och yttre material av 100% polyester som ger en behaglig sömn under stjärnorna.

  Bra sovsäck: Tekniska specifikationer

  Den tekniska designen av Nordpol Basic Plus Sovsäck gör den till en bra sovsäck för de flesta utomhusentusiaster. Med måtten 230 X 80 / 55 cm, erbjuder sovsäcken generöst utrymme för en bekväm sömn. När den är packad, har den måtten Ø 23 X 40 cm, vilket gör den kompakt och lätt att transportera. Vikten ligger på 1800 gram, en acceptabel vikt för en sovsäck med dessa specifikationer. Detta understryker Nordpols engagemang för att skapa funktionella och användarvänliga produkter för utomhusentusiaster.

  Bra sovsäck: Märket Nordpol

  Nordpol är ett märke som står för kvalitet och funktionell design. Denna bra sovsäck är ett utmärkt exempel på deras dedikation till att skapa produkter som uppfyller de krav som utomhusäventyrare ställer. Nordpol har genom åren blivit synonymt med tillförlitlighet och hållbarhet i utomhusindustrin. Deras sortiment av sovsäckar är designade för att ge maximal komfort och skydd i olika väderförhållanden, vilket gör dem till ett smart val för alla som älskar att spendera tid i naturen.

  Bra sovsäck: Kundrecensioner och feedback

  Kundrecensioner vittnar om den höga kvaliteten och komforten som denna bra sovsäck erbjuder. Många kunder uppskattar den rymliga designen och de tekniska funktionerna som gör nattlivet i det fria mer bekvämt. Nordpol Basic Plus Sovsäck har fått positiv feedback för dess förmåga att hålla användarna varma och bekväma under kyliga sommarnätter. Detta bevisar att denna sovsäck inte bara är funktionell, utan även uppskattad av de som använt den.

  Bra sovsäck: Komplettera din utrustning

  Att ha en bra sovsäck är bara början på din utomhusutrustning. Komplettera din upplevelse med andra kvalitetsprodukter från Regovs sortiment. Till exempel, dessa eleganta skinnhandskar eller skinnhandskar med dekorativa sömmar kan hålla dig varm under kalla nätter. För soliga dagar kan en elegant stråhatt ge skydd mot solen och addera en touch av stil till din utomhusgarderob. Upptäck de många sätten du kan njuta av naturen med kvalitetsprodukter från Regovs.

  Bra sovsäck: Varför välja Nordpol Basic Plus?

  Att välja Nordpol Basic Plus Sovsäck är att investera i en bra sovsäck som inte bara är bekväm och funktionell, utan också representerar Nordpols hängivenhet till kvalitet och användarvänlighet. Med överlägsna material och genomtänkt design, strävar Nordpol efter att erbjuda en sovsäck som är tillförlitlig och hållbar, oavsett väder. Den varma och bekväma konstruktionen, tillsammans med de praktiska funktionerna, gör Nordpol Basic Plus till det självklara valet för den som söker en bra sovsäck för sommarens äventyr utomhus. Dessutom, med stöd och garantier som erbjuds av Regovs, kan du vara säker på att din investering är skyddad. Upptäck hur Nordpol Basic Plus Sovsäck kan förbättra dina utomhusupplevelser och hjälpa dig att utforska mer av den vackra svenska naturen.