CHATTA MED OSS

  I Danmark är ett av de mest praktiska plaggen du kan bära en regnponcho. Under perioder regnar det ständigt och nederbörden skyddar inte bara från vatten utan också från vad vi alltid har blåst.

  Regnponchos är avsedda att användas, regnponchos som handlas av Regovs är robusta och kvalitetsrika - de håller mestadels. Sätt på dem när du har utomhusaktiviteter som fiske, springa eller cykla, båtliv när du är turist någonstans och bara vill vara torr. Det finns ju inget dåligt väder, utan bara dåliga kläder.

  Varför välja regnponchos som ditt föredragna regnskydd istället för regnkläder:

  • det fyller inte något man kan ha det i en ficka
  • det väger ingenting
  • det är lätt att ta på (även på ytterkläder)
  • det torkar snabbt
  • du är alltid beredd på danskt väder

  Regovs regnponchos är gjorda av vattentäta lätta material såsom polyester och vi har följande varumärken i lager:

  Reisenthel, Trekmates, Tatonka og Vaude.

  Reisenthel regnponchos i god tysk kvalitet i alltid chic och modern design passar alla. De flesta kvinnor väljer de glada och glada prickarna, både i svart med färgade bomber eller röd / svart med vita bomber, men det finns en ny som jag förutspår en god framtid - namnet är Spots Navy - en marinblå med ljusblå fläckar på. Män väljer vanligtvis säker svart nederbörd. En Reisenthel-poncho som du aldrig går fel med i staden.

  Män föredrar Trekmates, Tatonka och Vaude. Vissa Trekkameror har plats för en ryggsäck inuti och kan också användas för cykling. Färgerna är säker militärgrön och svart nederbörd. Men vi kvinnor köper också den här typen av nederbörd till exempel. om vi ska på en festival eller en vandringssemester.

  Oavsett man eller kvinna är Vaude-regnponcho alltid ett bra val. De är båda för promenader och mycket bra för cykling. De är tillverkade av organiska och hållbara material och är Bluesign-certifierade.

  Jag tycker om att välja den citronfärgade (neongul) regnponcho från Vaude, för det handlar om att bli sett och vara trafiksäker när du cyklar eller går.

  Den blå Vaude-regnponcho är en klassisk färg och kan användas av vem som helst.

  Men vad du än har som en favorit regnponcho, det är och blir bättre än regnkläder om du bara måste ta med något för att vara på den säkra sidan. Till exempel. om du är på en cykel för att jobba och det börjar regna när du åker hem, då är en cykelponcho bra. Eller föreställ dig lerbadet på Roskilde Festival utan regnponcho och gummistövlar, så ser det ut på många evenemang som hålls runt om i landet. Så har alltid en nederbörd till hands.   
  Sist opdateret d. 18/11/2019.
  Nuvarande kommentarer: 0
  Berätt till en vän