CHATTA MED OSS

  Vi har snygga fodral som även skyddar din nya iPad. Med en av våra praktiska iPad-fodral får din iPad ett gott skydd mot smuts och stötar. Surfplattor är inte den billigaste typen av elektronisk utrustning att investera i. Därför är det en extra bra idé att ta väl hand om dem. Lyckligtvis finns det iPad-väskor och -fodral, som de nedan, som lätt löser problemet.


  iPad-fodral: Läs mer nedan

  iPad-fodral - Hitta ditt nya favorit här

  Som bonus skyddar och täcker inte bara fodralen din enhet – de är dessutom båda snygga och har en inbjudande design.

  Hos Regovs.se hittar du iPad-fodral av märke: Belsac

  iPad-fodral - Skydd för din iPad eller surfplatta i läder och skinn

  Ett trevligt exklusivt fodral, iPad-fodral, ärm för din surfplatta är den från belsac i läder / skinn. Skyddet har sidoskydd och är utrustad med en YKK-blixtlås av hög kvalitet. Ett iPad-fodral från Belsac är ett skinn-fodral / läder-fodral i bra stil. Köp ditt nya skinn-etui / läder-fodral för iPad och surfplatta på Regovs idag.

  iPad-fodral - Vad letar du efter? Fodral för iPad, iPad-hållare, iPad-fodral, iPad-etui eller iPad-hylsa?

  Det är annorlunda vad folk kallar en väska för en iPad eller surfplatta. Det kan kallas ett fodral för en iPad eller surfplatta eller iPad-omslag, iPad-hållare, iPad-fodral, iPad-etui eller iPad-hylsa. Kära barn har många namn.

  iPad-fodral - Skydda din iPad eller surfplatta från vatten och smuts när du är på semester eller vandrar

  Om du behöver ta med din iPad eller surfplatta på semester, erbjuder aLoksak fodral för både iPad, surfplatta och mobiltelefon. Håller nära 60 meters vattendjup, är flexibel ner till minus 40 ° C, fungerar med pekskärmar, smartphone, ipads och olika surfplattor. De är vattentäta, dammtäta och lufttäta. Används för mobiler, kamera, ipads, surfplattor, kort, papper, trasor och mycket mer.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no