CHATTA MED OSS
Kundservice

  Stråhatt dam: MJM Ane W - Natur Damhatt / Stråhatt - One Size

  Utförsäljning
  -40%
  Stråhatt dam: MJM Ane W - Natur Damhatt / Stråhatt - One Size


  •  809,00 kr
  • 485,40 kr
  • (Spara: 323,60 kr)

                   Antal:

  Varunummer: OX-01H72069020
  check Antal i eget lager: 2


  Stråhatt dam: Härlig Ane W damhatt i strå

  Upplev sommarens skönhet med vår eleganta stråhatt dam, MJM Ane W. Denna hatt är perfekt för dig som önskar en kombination av stil och funktionalitet. Med sin lätta och luftiga design, är den idealisk för att hålla dig sval under soliga dagar samtidigt som den tillför en sofistikerad touch till din outfit. Hatten har en klassisk design med en kant och exklusiva dekorativa hattband i äkta läder, vilket ger en lyxig känsla. Det breda brättet på cirka 8 cm skyddar ditt ansikte från solens skarpa strålar utan att vara för stort. Nackskuggan är kort, vilket gör det enkelt att vända blicken uppåt. Storleken är one size men kan justeras för en perfekt passform med den inbyggda sladden i svettbandet.

  Egenskaper

  • Färg: Natur
  • Kantbredd: 8 cm
  • Kronans höjd: 12 cm
  • Hattband av äkta läder
  • Svettband i grossgrain

  Mer information

  • Vikt: 105 g
  • 100% palm halm
  • Model: Ane
  • Brand: MJM

  Stråhatt dam: Material och Design

  Hatten är tillverkad av 100% palmstrå, ett material känt för sin hållbarhet och naturliga känsla. Det äkta läderhattbandet tillför en extra touch av elegans och hållbarhet. Denna stråhatt dam från MJM Ane W är inte bara estetiskt tilltalande utan också funktionell. Den är utformad för att ge optimalt solskydd samtidigt som den behåller en chic och modern estetik. Den neutrala färgen gör den lätt att matcha med olika outfits, och den tidlösa designen garanterar att du kan njuta av din hatt år efter år.

  Stråhatt dam: Märket bakom designen

  MJ Michaelsen, eller MJM, är Danmarks mest klassiska och exklusiva hattmärke som har varit i branschen sedan 1829. Ursprungligen arbetade de med att importera tyger, men år 1903 inleddes ett samarbete med det italienska hattföretaget Borsalino, och MJM blev en hatgrossist. Även om företaget tidigare var känt för att endast sälja herrhattar, har det sedan 2007 även haft hattar för kvinnor. Denna stråhatt dam är ett utmärkt exempel på MJMs engagemang för kvalitet och design.

  Stråhatt dam: Matcha med andra accessoarer

  Denna hatt är ett utmärkt komplement till dina sommaraccessoarer. Kombinera den med ett par eleganta skinnhandskar under de kallare dagarna, eller matcha den med en stilig fedora för en komplett look. Oavsett tillfälle, kommer denna stråhatt dam att lyfta din outfit och hålla dig bekväm och skyddad från solen.

  Stråhatt dam: Köpinformation och skötselråd

  Att investera i en kvalitetshatt som denna från MJM Ane W är ett smart val för den modevetande kvinnan. Denna stråhatt dam är en one size-modell, men storleken kan justeras för en personlig passform tack vare den inbyggda sladden i svettbandet. För att hålla din stråhatt dam i bästa skick rekommenderas det att regelbundet rengöra den med en mjuk borste för att ta bort damm och smuts. Om hattbandet i äkta läder blir smutsigt kan du enkelt rengöra det med en fuktig trasa och mild tvållösning. Undvik att bära hatten under extremt regniga dagar, eftersom vatten kan skada palmstrået och lädret över tid. För längre livslängd, förvara din hatt i en sval och torr miljö bort från direkt solljus när den inte används. Denna stråhatt dam från MJM Ane W är en investering i stil och komfort som kommer att belöna dig under många somrar framöver. Den tidlösa designen och den högkvalitativa konstruktionen gör den till en tillförlitlig följeslagare för alla dina sommaräventyr. Den matchar perfekt med andra accessoarer och kläder, och är ett utmärkt tillskott till din garderob. Passa på att förvärva denna eleganta stråhatt dam och njut av soliga dagar med självförtroende och stil.

  Förutom denna vackra hatt, erbjuder MJM ett brett sortiment av andra hattstilar och accessoarer som passar alla tillfällen och väderförhållanden. Upptäck den fullständiga kollektionen och hitta den perfekta hatten som kompletterar din unika stil. MJM är inte bara ett märke; det är en tradition av kvalitet och elegans som har uppskattats av modemedvetna kunder i över ett sekel.

  Utforska vårt utbud av stråhatt dam och andra stilfulla accessoarer på vår webbplats, och hitta de perfekta tilläggen till din garderob. Med rätt accessoarer kan du enkelt uttrycka din personliga stil och känna dig bekväm oavsett väder. Kom ihåg, en bra hatt är mer än bara ett modeuttalande – det är en reflektion av din personliga stil och en praktisk tillgång för att skydda dig mot solen.