CHATTA MED OSS

  Titan, solida tyska resväskor i kvalitet och design sedan 1983

  Titan är et märke som aldrig står stilla, eftersom kvalitet och innovation präglar alla Titan-produkter. Titans mål är att tradition och innovation fungerar tillsammans i en och samma produkt och därför blir deras produktionsplats i Tyskland mer effektiv och hållbar. Titan resväskor kännetecknas av kvalitet fullbordad med uppmärksamhet på detaljer och en stor del av produktionen i Tyskland sker för hand.

  Resa säkert och stil med din Titan-resväska

  Vart du än reser med din Titan-resväska är du säker på att den kommer att märkas. Titan ...

  resväskor har den klassiska looken med en modern och innovativ twist. Det hårda skalet i Titan-resväskorna garanterar att dina tsaker är säkra när du är på resa. Oavsett om din Titan-resväska är gjord av robust polykarbonat, elastisk polypropylen eller slagfast ABS, finns det något för alla.

  Titan Spotlight kabinväska - för dem som vill ses

  Titans resväskeserie Spotlight är symbolen för klassisk kvalitet med en exklusiv look. I serien finns en beautybox, en kabinväska, en resväska och en stor resväska. Du blir aldrig trött på att titta på den iögonfallande glansiga ytan med det eleganta "bältet" i borstad aluminium. Alla bagagerum är utrustade med 4 dubbla tysta hjul, vilket gör dem mycket bekväma att resa med. Dessutom är alla resväskor utrustade med ett nedsänkt TSA-lås, ett lås som krävs när du reser till USA, men accepteras också på andra stora flygplatser. Det trevliga med ett TSA-lås är att vägtullarna lätt kan komma in i din resväska utan att förstöra den.

  Titan Spotlight Beautybox - förvaring i stil

  Med en Titan Spotlight beautybox kommer du att bli märkt. De vackra färgerna är tydliga och skarpa, vilket ger beautyboxen ett uttryck för exklusivitet. Beautyboxen har olika applikationer - så den kan användas för mycket olika. Det kan användas som en skönhetslåda för frisyr, smink eller andra skönhetsprodukter! Den har riktigt bra utrymme på 21 liter - så även om du har många toalettartiklar kan du inkludera dem i denna fantastiska beautybox.


  Vill du veta mer om Titan-produkter? Så kolla med Regovs och läs mer om de läckra resväskorna från Titan

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no