CHATTA MED OSS
Kundservice

  Målet är Perfektion - Möt framtidens TITAN Resväska tillverkning

  Ett tydligt tecken på innovation är en mer framträdande användning av TITAN ikonen på alla nya produkter. Fokus ligger på tillverkning, kärleksfullt hantverk och Made in Germany. Kvalitetskraven är höga och traditionellt hantverk prioriteras.

  Från den första ritningen till den sista skruven utgör huvudkontoret i Hamburg grunden för kreativa och
  innovativa idéer. Allt TITAN Koffermanufaktur är Made in Germany. Med största omsorg väljs de bästa materialen och delarna till resväskorna. Särskilt fokus ligger på miljön under produktion och tillverkning. Se Titan Koffermanufaktur här. Ha en trevlig resa med din nya Titan resväska.

  Starka Kvalitets Resväskor & Beautyboxar från Titan: När Robusthet Möter Elegans

  När resan kallar eller skönhetsprodukter ska organiseras, är det essentiellt att ...

  ha utrustning som är både hållbar och stilfull. Starka kvalitets resväskor och beautyboxar är precis lösningen för dem som vill ha det bästa av båda världarna. Kvalitetsresväskor är byggda för att stå emot tidens tand. De är robusta, kan hantera tuff behandling på flygplatser och skyddar dina tillhörigheter effektivt. Med roterande hjul och ergonomiska handtag säkerställer de att du reser med komfort och stil. Skönhetsprodukter förtjänar en särskild plats. Med en kvalitets beautybox får du separata fack som hjälper med organisering, samtidigt som dina produkter skyddas mot skador. De är idealiska för sminkentusiaster som vill ha det bästa för sina verktyg.

  LITRON - LJUSET

  Enkel design väcker uppmärksamhet. Premiumkvalitet säkerställer stor hållbarhet. LITRON-kollektionen är en dedikation till extraordinära detaljer och elegant smak.

  Den tillverkas på TiTAN resväskafabriken i Hauzenberg, Bayern, Tyskland. LITRON övertygar med många unika egenskaper, såsom extrem hållbarhet, förvånansvärt låg vikt och särskilt tysta dubbelhjul.

  Njut av din tid och res på högsta nivå med TITAN LITRON!

   

  LITRON: EXCEPTIONELL LÄTT

  TITAN Litron-kollektionen är en dedikation till extraordinära detaljer och elegant smak. Seriens 4-hjuliga resväskor imponerar med många unika egenskaper, som extrem hållbarhet, förvånansvärt låg vikt och särskilt tysta dubbelhjul.

  LITRON-resväskan består av ren polykarbonat, d.v.s. förbehandlat material som är genomfärgat i respektive färg. Tack vare det noggranna valet av råvaror klarar LITRON-resväskorna extrema temperatursvängningar - utan att gå sönder. Under tryck reagerar de elastiskt och ger vika.

  LITRON finns i två ytstrukturer (matt & flash) och flera färger. Med sin rena design och eleganta ytstruktur är den ett riktigt blickfång och kommer garanterat att dra till sig uppmärksamhet vid bagagebältet!

  Titan Litron resväskor

  PREMIUM PERSONALISERING

  Varje LITRON resväska är unik med karaktär.
  Möjligheten till individuell personalisering med dina initialer gör resväskan ännu mer unik: Unik - läcker - snygg 

  Det finns en elegant metallplatta på baksidan av LITRON som kan användas för att visa upp till tre initialer om så önskas. Detta specialerbjudande kompletteras med en premiumtjänst: metallplattan kommer att levereras direkt till ditt hem efter att den har beställts och graverats via Titans hemsida här.

  Instruktioner för montering av plåten finns här.

  TITAN – Tillverkad i Tyskland. För den där speciella reskänslan.