CHATTA MED OSS

  Här hittar du ett fantastiskt urval av vackra kabinväskor och resväskor från populära märken. Tack vare de vackra och funktionella designerna och materialen som är både hållbara och snygga, är det en sann fröjd för ögat att titta igenom det här stora urvalet av väskor. Oavsett vart man reser i världen, blir resan trevligare om man har en väska på hjul med sig!

  Resväskor för den Moderna Resenären: Från Kabinväskor till Kabintrolleys

  I en ständigt rörlig värld är det viktigare än någonsin att ha rätt utrustning för resan, särskilt när det gäller flygresor. Det handlar inte bara om att välja den snabbaste rutten eller det mest bekväma flygplanssätet, utan också att se till att ditt bagage är lika redo som du är.

  När det kommer till resväskor är det viktigt att beakta kvalitet, funktionalitet och styrka. Bland de märken som skiner klart i branschen finns Travelite, Titan och Impackt. Dessa märken har åtagit sig att leverera robusta och stiliga design som håller sträckan.

  Kabinväskor och resväskor: Läs mer nedan

  Kabinväskor och resväskor

  Kabinväskor och resväskor som är snygga för resan

  Med en bra kabinväska eller resväska kan du vara säker på att du har god kontroll över alla dina saker och samtidigt kan du enkelt ta dig från A till B, till exempel om du snabbt behöver ta dig till ett anslutande flyg. Här kan du titta närmare på hela vårt sortiment av snygga kabinväskor och hitta den modell som passar bäst för din smak och dina önskemål.

  Kabinväskor och resväskor som är snyggt designade

  När du ska på semester är det inte bara viktigt att välja den kabinväska eller resväska som passar dig bäst, utan också en som har en bra storlek för resan. Om du ska på en lång resa behöver du en stor resväska och om du åker på en veckas semester så kanske du klarar dig bra med en kabinväska. Vi har sett till att vi har ett stort sortiment väskor, så att du har många att välja mellan när du ska ut och resa. Resväskorna är av bästa design. De finns i många färger och med olika utseende. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Och du kan inte bara få resväskorna i olika färger utan också med olika tryck.

  Kabinväskor och resväskor du kan lita på

  Har du någonsin varit med om att resväskan har gått sönder när du har varit ute och rest? Om du har varit med om det och aldrig mer vill uppleva det, ska du välja en av våra väskor. Våra resväskor är alla av hög kvalitet och tillverkade för att hålla för det mesta. Alla våra kvalitetsresväskor har hjul så de är lätta att transportera. Dessutom har de också ett handtag som du kan dra ut för att göra det lättare att dra den med dig när du är på språng.

  Kabinväskor och resväskor från kända varumärken 

  Alla våra resväskor är av kända märken. Vi har ett stort sortiment – från TitanTravelite till Davidts. Urvalet av märken är stort.

  Många känner till utmaningen med att packa resväskan för att få plats med allt som man vill ha med sig på semestern. Och vad man ska placera i handbagaget är något de flesta funderar över. Därför har vi tagit fram en detaljerad guide för hur du packar din resväska och ditt handbagage på bästa sätt.

  Så här packar du resväskan:

  1. Först och främst är det viktigt att du har en bra resväska. Rätt resväska innebär nämligen att du har plats att packa fler av de saker som du vill ha med dig på semestern. Om du väljer en lätt väska får du dessutom flera kg över för ditt bagage.
  2. Skriv en packlista med de saker som behövs för resan. Genom att göra en sådan lista i förväg är det lättare att bara packa det mest nödvändiga när du väl packar resväskan.
  3. Du kan optimera utrymmet i resväskan genom att rulla ihop kläderna istället för att vika dem. Dessutom blir många kläder faktiskt mindre skrynkliga av att rullas än av att vikas.
  4. Fyll i de små hålen i packningen i resväskan med mindre föremål som strumpor, toppar och slipsar. Utnyttja också håligheterna i dina skor genom att fylla dem med mindre grejer.
  5. Om du vet med dig att du behöver ha plats för extra saker i resväskan på hemvägen ska du välja en expansionsresväska eller köpa en lätt, extra resväska. På så sätt har du alltid lite extra plats i resväskan eller vid sidan av.
  6. Lägg alltid de tyngsta föremålen i den nedre halvan av resväskan och de mest ömtåliga föremålen i den övre delen. Kom ihåg att spänna fast dem med det inbyggda elastiska bandet i resväskan. Det minskar risken för att föremålen glider runt när resväskan transporteras.
  7. Packa dina toalettsaker i en resenecessär eller i en vattentät plastpåse. På så sätt ligger toalettsakerna samlade och far inte runt i resväskan. Samtidigt skyddar påsen eller necessären också innehållet i väskan om något föremål i necessären skulle gå sönder.
  8. Kom ihåg att kontrollera reglerna för hur mycket ditt bagage får väga. Reglerna är olika beroende på vilket flygbolag du flyger med, så titta närmare på ditt flygbolags webbplats före avgång för att kontrollera att du följer reglerna.
  9. Om du reser med andra kan det vara en bra idé att fördela ert bagage i varandras resväskor. Om det skulle vara så olyckligt att en av resväskorna blir försenad på resan, så har ni alltid några av era saker i de övriga väskorna.
  10. Kom ihåg att all din kontaktinformation måste anges tydligt på bagaget! Detta gäller både namn, adress, hemland, adress på semesterdestination och ditt telefonnummer. Det kan vara bra att köpa en riktig namnskylt som inte riskerar att gå sönder under transporten.
  11. Av säkerhetsskäl kan det vara bra att köpa ett hänglås eller en bagagerem till resväskan. Då är du säker på att det bara är du som kan komma in i ditt bagage.

  Så här packar du handbagaget och kabinväskan:

  1. Om du bara reser med handbagage, kan det vara både enklare och mer praktiskt att välja en resväska på hjul eller en kabinväska.
  2. När det gäller toalettsaker/necessärer i handbagaget är det viktigt att komma ihåg reglerna för vätska i handbagaget. Reglerna är att du bara får ta med dig vätska i behållare som kan innehålla högst 100 ml per styck. Du får ta med flera vätskebehållare men de måste förvaras i en transparent och återförslutningsbar påse som rymmer högst 1 liter. Du får dessutom bara ha med dig en av dessa återförslutningsbara påsar per handbagage. 
  3. Om du inte behöver en stor väska som handbagage, kan en vanlig mindre resväska eller weekendväska vara mer praktisk som handbagage.
  4. Kom ihåg att packa de viktigaste sakerna i handbagaget så att du alltid har dem med dig om din resväska skulle bli försenad eller försvinna under transporten. Det kan t.ex. vara kamera, nycklar, smycken, glasögon och en extra uppsättning kläder.
  5. Förvara alltid pass, boardingkort och pengar så att de är lätta att hitta i handbagaget. Det kan vara en fördel att ha en mobilväska som förutom mobilen även kan rymma både kreditkort, boardingkort, pengar och pass. Då har du alla de viktigaste sakerna samlade på ett ställe.
  6. Om du ska ta med dig viktiga mediciner på resan ska du packa dem i handbagaget. På så sätt har du alltid tillgång till dem om du skulle behöva dem under resan. Dessutom riskerar du inte att bli utan dem, vilket annars kan ske om din incheckade resväska skulle bli försenad under transporten.
  7. Det är olika för olika flygbolag hur stort ditt handbagage får vara, liksom hur mycket det får väga. Om du inte följer reglerna riskerar du böter. Kontrollera därför flygbolagets regler genom att läsa om dem på flygbolagets hemsida innan du packar ditt handbagage.

  Kufferter, kabinekufferter, rejsekufferter

  Travelite resväskor och kabinväskor av hög kvalitet

  På Regovs hittar du ett stort urval av resväskor och kabinväskor från det tyska märket Travelite. Dessa resväskor kännetecknas av deras mycket höga kvalitet, de många bra egenskaperna och deras långa hållbarhet. Resväskorna är designade och utvecklade i Tyskland, så du kan vara säker på att fokus ligger på processoptimering och produktkvalitet. Travelite använder också komponenter och material av den senaste tekniken - allt från hjul och handtag till foder på insidan är av den senaste tekniken. Det finns lyx runt omkring. När du behöver packa så enkelt som möjligt för din aktiva semester eller affärsresa är Travelites resväskor och kabinväskor en oumbärlig reskompis. Med Travelites funktionella resväskor och kabinväskor för resan kan du enkelt komma in i världen utan att behöva släpa tungt och svårt bagage bakom dig. I Regovs sortiment försöker vi alltid förhandla om ett brett utbud av olika resväskor och kabinväskor från Travelite, så det finns något för alla behov och varje smak. Oavsett om du är till hårda resväskor, mjuka resväskor, dar skiner eller något helt fjärde, då har vi något för dig Regovs..

  Titan resväskor och kabinväskor - Funktionalitet och kvalitet

  Resväskor och kabinväskor från det tyska märket Titan kännetecknas av deras klassiska design och suverän kvalitet. Titan är alltså en av de främsta löparna i utvecklingen av smarta och praktiska resväskor och kabinväskor. I synnerhet är det kombinationen av funktionalitet och innovativ design som skiljer resväskor och kabinväskor från Titan från andra resväska märken. Titan strävar efter att utveckla och tillverka bagage produkter som erbjuder en enkel och mobil resa. Om du märker din resväska eller kabinväska, beror det på att det irriterar dig. En bra resväska ska vara en tyst partner som underlättar ditt liv på resande fot. När du står vid bagage bältet efter flygningen och väntar på din svarta resväska precis som alla andra, önskar du att du hade en Titan-resväska. Alla Titan-väskor har en iögonfallande detalj på framsidan, så att du alltid enkelt kan se din Titan-resväska även om den är svart. Med en Titan resväska eller trolley är du säkrad så bra som möjligt mot resväska olyckor på resan.

  För de som ofta flyger vet vi hur värdefulla kabinväskor och kabintrolleys är. De erbjuder inte bara bekvämlighet och lätthet för att tas ombord på de flesta flygningar, utan kombinerar också detta med oöverträffad robusthet.

  Travelite har länge varit en favorit bland frekventa resenärer. Kända för sin innovativa design och överlägsna funktionalitet, är deras resväskor byggda för att hålla. Titan, å andra sidan, utmärker sig med sina lätta men starka material, vilket gör dem till ett uppenbart val för den moderna globetrotteren. Impackt, som en nyare aktör på marknaden, har snabbt bevisat sig som ett pålitligt märke som kombinerar styrka med samtida estetik.

  Nyckeln till att välja rätt resväska, vare sig det är en kabinväska eller en kabintrolley, är att komma ihåg att alla resväskor inte är skapade lika. Det handlar om att hitta märket och modellen som bäst återspeglar dina behov: styrka för att skydda dina tillhörigheter, funktionalitet för att underlätta din resa, och design som återspeglar din personliga stil.

  Oavsett om du planerar ditt nästa stora reseäventyr eller helt enkelt letar efter en mer praktisk lösning för dina affärsresor, kan du lita på märken som Travelite, Titan och Impackt för att säkerställa att du når din destination med stil och självförtroende.


  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no