CHATTA MED OSS
Kundservice

  Brunt läderbälte: Regovs Stockholm Brun Handgjort Bälte i läder, B: 4 / L: 50-16

  Kampanj
  -15%
  Brunt läderbälte: Regovs Stockholm Brun Handgjort Bälte i läder, B: 4 / L: 50-16


  •  689,00 kr
  • 585,65 kr
  • (Spara: 103,35 kr)

  Färger:
  • Brunt läderbälte: Regovs Stockholm Brun Handgjort Bälte i läder, B: 4 / L: 50-16
  • Regovs Stockholm Svart Handgjort Bälte i läder, B: 4 / L: 50-160
  • Regovs Stockholm Cognac Handgjort Bälte i läder, B: 4 / L:50-125
  Presentförpack.:
  Midjemått:
                   Antal:

  Varunummer: KT-B-40-73
  VIKTIGT! Hitta din midjamått: Klicka här

  OBS! Skickas inom 1-2 arbetsdagar

  check Antal i eget lager: +7


  Brunt läderbälte: Danskt handgjort läderbälte efter ditt midjemått

  Detta bruna läderbälte från Regovs representerar en perfekt symbios mellan traditionellt hantverk och modern design. Varje bälte tillverkas med stor precision och uppmärksamhet på detaljer av vår egen bältesmakare som är mycket mån om sitt hantverk. Endast de bästa materialen används till ditt bälte. Som exempel använder han bara kärnläder, som är läder i ett sammanhängande stycke, vilket garanterar en lång livslängd och en produkt av högsta kvalitet. Den eleganta brun färgen ger en klassisk och tidlös känsla, vilket gör att bältet kan bäras till många olika typer av outfits och tillfällen.

  Egenskaper

  Bälte

  • Färg: Brun 
  • Bälte bredd: 4 cm
  • Material: Läder av ox  

  Spänne

  • Färg: Messing
  • Spänne: 7 x 5 cm
  • Material: Metall

  Ytterligare information

  • Hålls med läderfett / lädervård
  • Design: Regovs
  • 5 års garanti

  KOM IHÅG! Välj rätt storlek när du beställer.

  Bältet tillverkas av vår egen bältesmakare som är mycket mån om sitt hantverk. Endast de bästa materialen används till ditt bälte. Som exempel använder han bara kärnläder, som är läder i ett sammanhängande stycke.

  Under tillverkningen mäter bältesmakaren upp bältet efter din midjevidd varefter det skärs till. Där spännet ska monteras tar han av lite på den kraftiga remmen så att lädret vid spännet får perfekt tjocklek. Till slut tillverkar han en läderögla, den lilla rem i läder som håller änden av bältet på plats. Därefter går han över bältet med kantfärg och läderfett så att ditt bälte får en fin finish.  Brunt läderbälte: Exteriör och mått

  Detta bruna läderbälte har en bredd av 4 cm som är den perfekta storleken för att passa genom bältesspåren på de flesta byxor och jeans. Bältet är tillverkat av högkvalitativt läder av ox, vilket ger det en robust och hållbar struktur. Dessutom komplementeras bältet av ett elegant spänne i mässing med måtten 7 x 5 cm som ger en distinkt och sofistikerad touch till din outfit. Den klassiska designen och de fina detaljerna gör detta bruna läderbälte till ett måste i varje garderob.

  Brunt läderbälte: Spänne och detaljer

  Spännet på detta bruna läderbälte är tillverkat av robust metall och har en stilfull mässingsfärg. Det har dimensionerna 7 x 5 cm och erbjuder en solid och säker låsning som håller bältet på plats under hela dagen. Designen av spännet kompletterar den klassiska stilen av läderbältet och tillsammans skapar de en elegant och tidlös accessoar som kan lyfta vilken outfit som helst.

  Brunt läderbälte: Skötsel och underhåll

  För att behålla den fina kvaliteten på ditt bruna läderbälte, rekommenderas det att regelbundet behandla det med läderfett eller andra lädervårdsprodukter. Detta hjälper till att hålla lädret mjukt och flexibelt, samt förlänger bältets livslängd. Med rätt skötsel kan detta bruna läderbälte hålla i många år och fortsätta att vara en stilfull del av din garderob.

  Brunt läderbälte: Garanti och märkeskvalitet

  Med ditt köp av detta bruna läderbälte från Regovs, får du också en 5 års garanti som visar på den utmärkta kvaliteten och hantverksskickligheten bakom varje bälte. Regovs är känt för sina högkvalitativa produkter och detta bälte är inget undantag. Varje brunt läderbälte tillverkas med en unik touch och ett öga för detaljer som gör det till ett utmärkt val för den stilmedvetna individen. Komplettera ditt bruna läderbälte med ett par eleganta skinnhandskar eller eleganta skinnhandskar med dekorativa sömmar för en snygg och sammanhängande look. Denna kombination av accessoarer kommer utan tvekan att lyfta din stil och ge ett professionellt och polerat intryck, oavsett om det är till vardags eller till speciella tillfällen.

  Brunt läderbälte: Kombinera med andra produkter

  Detta bruna läderbälte kan med fördel kombineras med andra produkter från Regovs sortiment. En Nordpol Basic Plus sovsäck kan vara det perfekta tillskottet för dina utomhusäventyr, medan bältet ger en snygg touch till din outfit. Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden, och med detta bruna läderbälte kan du vara säker på att alltid se elegant och välklädd ut.

  Brunt läderbälte: Kundrecensioner och feedback

  De som har köpt detta bruna läderbälte lovordar dess kvalitet, komfort och tidlösa design. Många uppskattar det hantverk och den omtanke som ligger bakom varje bälte, samt möjligheten att få ett handgjort bälte skräddarsytt efter ens egen midjemått. Kundnöjdheten reflekterar den höga standarden och den utmärkta kundservice som Regovs står för. Investera i ett brunt läderbälte från Regovs och upplev skillnaden själv!

  Brunt läderbälte: Varför välja Regovs?

  Att välja ett brunt läderbälte från Regovs är ett val av kvalitet, stil och hållbarhet. Med över 50 års erfarenhet inom läderhantverk, erbjuder Regovs en produkt som är gjord för att hålla och en design som aldrig går ur tiden. Detta bruna läderbälte är inte bara en praktisk accessoar, utan också en investering i din stil och i en produkt som har tillverkats med passion och skicklighet. Missa inte chansen att äga ett genuint handgjort bälte från Regovs.