CHATTA MED OSS
Kundservice

  Cykelväska Vattentät: Vaude Aqua Back Röd Cykelväska Set i vattentätt material - 2 X 24L

  Vattentät
  Cykelväska Vattentät: Vaude Aqua Back Röd Cykelväska Set i vattentätt material - 2 X 24L


  •  1.669,00 kr

  Färger:
  • Cykelväska Vattentät: Vaude Aqua Back Röd Cykelväska Set i vattentätt material - 2 X 24L
  • Vaude Aqua Back Svart Cykelväska Set i vattentätt material-2X24L
                   Antal:

  Varunummer: 12411 Red
  check Antal i eget lager: 3


  Cykelväska vattentät: Fantastisk cykelväske set med 2 väskor för cykelturen!

  Aqua Back cykelväskor från Vaude representerar en pionjär inom cykelväskor för den moderna cyklisten. Oavsett om du är en inkarnerad cyklist eller någon som inte vill kompromissa med kvalitet och funktionalitet, är denna cykelväska vattentäta din tillförlitliga följeslagare. Vaude, ett välkänt märke från Tyskland, har alltid varit föregångare i att producera miljövänliga och hållbara produkter. Denna cykelväska vattentäta är inget undantag och är tillverkad av 100% vattentätt, slitstarkt, PVC-fritt presenningsmaterial, vilket garanterar att dina tillhörigheter förblir torra och säkra oavsett väder.

  Egenskaper

  Utvändigt

  • Färg: Röd
  • Mått: 37 X 33 X 19 cm (B X H X D)
  • Justerbara axelremmar
  • Justerbart fäste för bagagehållare
  • Reflexer för bättre synlighet vid dåligt väder

  Invändigt

  • 1 innerficka med blixtlås
  • Volym: 24 liter per väska (totalt 48 liter)

  Mer information

  • Vikt: 970 g per väska (1940 g totalt)
  • Max lastkapacitet: 12,5 kg per väska (25 kg totalt)
  • Material: Vattentät PVC-fri polyester
  • Märke: Vaude


  Cykelväska vattentät: Miljöneutralt tillverkad och funktionell design

  Med en avtagbar axelrem är cykelväska vattentätan från Aqua Back lätt att bära när den inte hänger på cykeln. Den smarta designen inkluderar ett stort fack samt en innerficka för att organisera dina småsaker effektivt. Det reflekterande detaljerna på cykelväskorna ökar din synlighet i mörker, vilket är en viktig säkerhetsfunktion för varje cyklist.

  Cykelväska vattentät: Enkel montering med QMR 2.0-systemet

  En av de framstående funktionerna i denna cykelväska vattentäta är det användarvänliga QMR 2.0-systemet som gör det enkelt att justera, fästa och ta bort cykelväskan från din cykel. Oavsett rörets tjocklek på bagagehållaren, med de medföljande adaptrarna, blir väskan supertät även när du kör över stötar. Detta säkerställer att dina tillhörigheter förblir säkra och torra, vilket gör den till en oumbärlig del av din cykelutrustning.

  Cykelväska vattentät: Utvändiga och invändiga funktioner

  Väskans utvändiga är lika imponerande som dess invändiga, med justerbara axelremmar och justerbart fäste för bagagehållaren. De reflekterande detaljerna förbättrar din synlighet vid dåligt väder, vilket är viktigt för din säkerhet. Invändigt finns en innerficka med blixtlås och en sammanlagd volym på 24 liter per väska, totalt 48 liter, vilket ger gott om utrymme för att förvara dina personliga tillhörigheter.

  Cykelväska vattentät: Märket Vaude och dess bidrag till miljön

  Märket Vaude är känt för sin miljövänlighet och kvalitet, och denna cykelväska vattentäta är inget undantag. Vaude är engagerade i hållbar produktion och erbjuder produkter som inte bara är funktionella och hållbara, utan också miljövänliga. Denna vattentäta cykelväska från Vaude är ett perfekt exempel på märkets engagemang för kvalitet och miljö. För mer variationsrika förvaringslösningar, kolla in den eleganta trä teboxen från Zeller Present, eller den praktiska och stiliga läder datorväskan från House of Sajaco. För en annan unik förvaringslösning, utforska filtkorgen från Zeller Present som erbjuder en blandning av funktionalitet och estetik.