Whocopied.me

Ullkuddar och soffkuddar och mycket mer till hemmet

Här hittar du allt du behöver för din heminredning, bland annat vackra ullplädar och ullfiltar från Silkeborg Uldspinderi av superkvalitet. Hos oss kan du köpa ullkuddar och soffkuddar av både alpackaull och vanlig ull. Silkeborg Ullspinderi har väverier på flera olika platser i världen och kan därmed säkerställa att både plädar och filtar tillverkas under goda förhållanden och att kvaliteten är hög och jämn.

 

Heminredning - skohyllor, servettringar, sängbrickor och mycket mer

På avdelningen heminredning kan du hitta allt från skohyllor till servettringar. En perfekt kategori när du letar en present eller julklapp till någon. Samtliga produkter är i hög kvalitet och snygg design.

 

Ullplädar i hög kvalitet

En alpackapläd är väldigt varm, även om den inte är lika tjock som vanliga ullplädar. Detta beror på de mycket fina fibrerna i alpackaullen. Babyalpackaull, som kommer från den första klippningen, är särskilt eftertraktad. Vanliga ullplädar är vanligtvis fylligare men lika varma och sköna. På Regovs hittar du lätt din nya ullpläd, oavsett vilken typ du letar efter.

 

Bomullsplädar som styrker mysfaktorn

Vi har också ett brett utbud av bomullsplädar här på Regovs.

 

Bomullskuddar och soffkuddar till soffan

Här på Regovs.se finns det också bomullskuddar och soffkuddar till soffan. Kolla in det breda sortimentet av olika material, storlekar, färger och mönster. 

Shoppingvagnar med Reisenthels geniala design

Bland Reisenthels designprodukter hittar du shoppingvagnar, carrycruiser, tvättkorgar, shoppingkassar och shoppingkorgar i vacker och elegant stil – Regovs.se har det största Reisenthel-sortimentet på internet! Reisenthel bjuder på modern och vacker design för hemmet.

Shoppingkorgar med design som matchar

Om du hittar en design som du gillar kan du ofta köpa flera olika Reisenthel-produkter i samma stil. Några av de populäraste produkterna är designertvättkorgar och shoppingkorgar från Reisenthel. Regovs.se har extra snabb leverans och självklart är det enkelt att beställa. Leverans till dörren – du sparar både tid och kostnaden för att hämta paketet hos postombudet. Köp dina kvalitetsplädar och Reisenthel-produkter till hemmet på Regovs.se idag – det lönar sig!

 

Korgar för hemmet 

Det kan även vara bra att ha vanliga korgar i hemmet. Dessa korgar är perfekt för att förvara saker eller organisera alla dina prylar.

Plädar och ullfiltar som present och julklapp med hög kvalitet och snygg design

De flesta produkterna på Regovs.se passar att ge bort som present. Det kan vara allt från Reisenthels Carrybag till plädar och ullfiltar från Silkeborg Uldspinderi. Vi är specialister på att hitta kvalitetsgåvor och julklappar i bra design så du kan vara säker på att de presenter som du köper hos oss håller och fungerar som de ska.

Tvättkorgar i smart design

Som du kanske vet har Reisenthel en stor serie runda och fyrkantiga tvättkorgar. En bästsäljare är den svarta, runda klassiska tvättkorgen som många köper. Tvättkorgarna är av högsta kvalitet och de håller i många år, till skillnad från de lite billigare som kan köpas till lägre pris. En annan fördel är att tvättkorgarna finns i flera färger/designer, vilket gör det lättare att få en korg som passar in i hemmet.

Pennfodral för skola, studier och arbete

Pennfodral från Boxer, Montana och Belsac i både nylon och läder är en av Regovs.se:s stora bästsäljare i juli och augusti. Här hittar du bland annat det breda och platta pennfodralet som passar för skolväskor. Vi har också klassiska fyrkantiga och runda pennfodral i både nylon och läder. Om du behöver ett pennfodral till skolan, jobbet eller fritiden kan du alltid hitta det hos Regovs.

 

iPad-fodral som skyddar din surfplatta

Glöm inte bort att skydda din surfplatta när du reser, går till skolan eller kontoret. På Regovs.se hittar du snygga iPad-fodral i läder från kända varumärken.

 

Datorväskor och kontorsväskor för både vuxna som barn

När du går till jobbet eller till skolan kan det vara bra att ta med sig datorväskor och kontorsväskor. Hos oss på Regovs hittar du ett stort urval av datorväskor och kontorsväskor av hög kvalitet och praktiska egenskaper. Det kan också vara en utmärkt present till någon du tycker om!

Shoppingkassar och shoppingväskor är andra stora artiklar 

Regovs.se erbjuder mer än 150 olika shoppingkassar och shoppingväskor. Ja, du läste rätt! Och det är därför som många hittar precis den shoppingväskan som de vill ha hos oss. Oavsett om man letar efter en klassisk shoppingkasse eller en mer trendig väska, är det lätt att hitta det man söker på Regovs.se. Ofta är det också rea på några av våra kvalitetsväskor.

 

Reservdelar till Reisenthel hittar du hos Regovs

Ibland kan det behövas nya delar till ens Reisenthel produkt, då kan du kolla in vårt sortiment av reservdelar till Reisenthel

 

Nyckelringar och nyckelskåp

Köp ett trevligt nytt nyckelskåp för att lagra dina nycklar för familj eller arbete. Bra att ha nycklarna monterade någonstans så att de kan hittas när du behöver dem. Hitta nyckelskåp i trä etc. på Regovs.se. En bra nyckelring i läder är också trevlig och praktisk att bära. Med en nyckelring monteras dina nycklar någonstans eller så kan du ha flera nyckelringar för olika saker. Hitta nyckelringar och nyckelskåp här på Regovs.se.

 

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk