CHATTA MED OSS
Kundservice

  RFID säker plånbok: Pia Ries Svart Enkel Plånbok i Kalvskinn RFID Säker - 3 Kort

  RFID säker plånbok: Pia Ries Svart Enkel Plånbok i Kalvskinn RFID Säker - 3 Kort


  •  439,00 kr

  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: 750-Black
  check Antal i eget lager: 7


  RFID säker plånbok: Läderplånbok / Dollarmapp från Pia Ries

  Den här fina plånboken med klaff kommer i mjukt och doftande kalvskinn, som inte bara ger en lyxig känsla utan även passar perfekt i en ficka. Pia Ries Svart Enkel Plånbok i kalvskinn RFID säker plånbok - 3 Kort är designad med en modern touch och den traditionella kvaliteten av Pia Ries produkter. Med RFID säker plånbok teknik, är denna plånbok inte bara stilfull, men också en säker plats för dina kort. RFID-skyddet förhindrar obehörig åtkomst till dina kortuppgifter, vilket gör den till en pålitlig följeslagare i den digitala tidsåldern. Den här plånboken är inte bara en accessoar, utan en investering i din personliga säkerhet.

  Egenskaper

  Utvändigt

  • Färg: Svart
  • Mått 10 X 7,2 X 2,5 cm (B X H X D) 

  Invändigt

  • 3 kortfickor
  • Fack for sedlar
  • Myntfack med snäpplås
  • Myntfack med läder
  • 2 andra fack

  Mer information

  • FRID Säker
  • Material: Kalvskinn
  • Märke: Pia Ries

  RFID säker plånbok: Design och funktion

  En RFID-säker plånbok från Pia Ries erbjuder mycket mer än bara en säker förvaring av dina värdesaker. Den kombinerar en elegant design med praktiska funktioner som gör den till en oumbärlig accessoar i vardagen. Den kompakta storleken gör den lätt att bära med sig, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för dina kort, sedlar och mynt. Med en RFID säker plånbok som denna, behöver du inte kompromissa mellan stil och funktion.

  RFID säker plånbok: Kvalitetsmaterial

  Materialvalet är en viktig aspekt av Pia Ries plånböcker. Kalvskinnet är känt för sin hållbarhet och lyxiga känsla. En RFID säker plånbok från Pia Ries är inte bara en plånbok, det är en investering i kvalitet och säkerhet. Varje detalj, från sömmarna till färgvalen, är noga utvald för att skapa en produkt som håller över tid.

  RFID säker plånbok: Skydd och säkerhet

  RFID-tekniken skyddar dina kort från obehörig scanning och tillgång. Med en RFID säker plånbok kan du känna dig trygg, oavsett var du befinner dig. Det är en liten investering som ger en stor trygghet i en digitaliserad värld där informationsstöld blir allt vanligare.

  RFID säker plånbok: Varumärket Pia Ries

  Pia Ries är ett varumärke som står för kvalitet och tradition. Med en lång historia av att tillverka läderprodukter av hög kvalitet, erbjuder Pia Ries en RFID säker plånbok som uppfyller dagens krav på säkerhet och design. Det är en kombination av traditionell skicklighet och modern teknik som gör Pia Ries plånböcker till ett smart val för den medvetna konsumenten. 

  Lifesystems Vattentät First Aid Kit är en annan smart investering för den säkerhetsmedvetna. Liksom med en RFID säker plånbok, är det viktigt att vara förberedd och skydda sig själv och sin information. Denna extra korthållare från Pia Ries är en annan praktisk produkt från Regovs, som kompletterar din RFID säker plånbok perfekt.