CHATTA MED OSS
Kundservice

  Vi har reservdelar till Reisenthel.

  Hos oss hittar du flera olika reservdelar till Reisenthel online. Exempelvis har vi extra stag till den klassiska Reisenthel-korgen och extra beslag till cykelkorgen så att du kan montera den på ytterligare en cykel. Vi har också extra handtag till Carrycruiser, extra axelrem till Cityshopper och inte minst axelremmar för Allrounder-väskorna i storlekarna M och L.

  Reservdelar till Reisenthel: Läs mer nedan

  Reservdelar Reisenthel

  För den vackra Reisenthel carrybag shoppingkorg kan du köpa ett lock / cover / skydd, vilket är mycket praktiskt att bära när du behöver kunna stänga din shoppingkorg helt. På samma sätt för Reisenthel carrycruiser kan du köpa ett lock / omslag / skydd. Båda finns i få färger och det vanligaste är svart och passar bra till de flesta mönster.

  Reservdelar till Reisenthel - Extra stagar / pinnar och ny ram för Reisenthel carrybag shippingkorg

  Om stagarna / pinnar är defekta i din Reisenthel carrybag shoppingkorg kan de köpas här på webbplatsen i uppsättningar av 2. på samma sätt om du har varit otur och ramen på din shoppingkorg har slitits, pressats eller snett kan du köpa en ny på Regovs.

  Reservdelar till Reisenthel - Ny axelrem för Reisenthel resväska allrounder M, allrounder L och allrounder pocket

  En axelrem till din Reisenthel allround resväska / axelväska kan gå förlorad. Eller att axelremmen är väl sliten. Här kan du köpa en ny axelrem till din Reisenthel allrounder axelväska / resväska.

  Reservdelar till Reisenthel - Extra krokar, hjul och handtag för Reisenthel carrycruiser shoppingvagn

  Om du passar bra på din Reisenthel carrycruiser shoppingvagn och inte lyfter teleskopstången, kan den pågå i många år. Ändå kan en carrycruiser också bäras så att du kan köpa nya krokar, hjul och handtag till den här. 

  Ytterligare hjul för Reisenthel citycruiser kundvagn kan också köpas här.

  Kort sagt, hitta delar och reservdelar till Reisenthel carrybag, carrycruiser, citycruiser, allrounder M, allrounder L, allrounder pocket, resväska, kundvagn och shoppingkorg.

   

  Se hela serien av Reisenthel originalprodukter här.