CHATTA MED OSS
Kundservice

  Svart dambälte: Regovs Kiruna Svart Handgjort Bälte för Dam - B: 2,5 / L: 50-120

  Kampanj
  -15%
  Svart dambälte: Regovs Kiruna Svart Handgjort Bälte för Dam - B: 2,5 / L: 50-120


  •  569,00 kr
  • 483,65 kr
  • (Spara: 85,35 kr)

  Färger:
  • Svart dambälte: Regovs Kiruna Svart Handgjort Bälte för Dam - B: 2,5 / L: 50-120
  • Regovs Kiruna Röd Handgjort Bälte för Dam - B: 2,5 / L: 50-120
  • Regovs Kiruna Cognac Handgjort Bälte för Dam - B: 2,5 / L: 50-12
  • Regovs Kiruna Brun Handgjort Bälte för Dam - B: 2,5 / L: 50-120
  Presentförpack.:
  Midjemått:
                   Antal:

  Varunummer: KT-S-25-15
  VIKTIGT! Hitta din midjamått: Klicka här

  OBS! Skickas inom 1-2 arbetsdagar

  check Antal i eget lager: +7


  Svart dambälte: Danskt handgjort läderbälte efter ditt midjemått

  Detta svarta dambälte från Regovs är mer än bara en accessoar. Det representerar en fusion av funktionalitet och estetisk attraktion. Bältet är tillverkat med en sträng kvalitetsstandard som säkerställer dess hållbarhet och elegans. Dess unika handgjorda design avspeglar den skicklighet och precision som går in i varje stycke, vilket gör det till en perfekt följeslagare för din garderob. Märket Regovs har alltid stått för kvalitet och detta bälte är inget undantag. Den svarta färgen är både klassisk och mångsidig, vilket gör att bältet passar till en mängd olika outfits och tillfällen.

  Egenskaper

  • Färg: Svart
  • Bälte bredd: 2,5 cm
  • Material: Fast läder av ox

  Spänne

  • Färg: Mässing
  • Mått: 5 X 4 cm
  • Material: Nickelfri metall

  Ytterligare information

  • Hålls med läderfett / lädervård
  • Design: Regovs
  • 5 års garanti

  KOM IHÅG! Välj rätt storlek när du beställer.


   

  Svart dambälte: Exklusivt materialval och design

  Materialvalet i detta svarta dambälte är fast läder av ox, vilket är känt för sin hållbarhet och förmåga att åldras vackert över tid. Spännet är tillverkat av nickelfri metall med en elegant mässingsfärg, som tillför en touch av elegans till bältet. Detta bälte är inte bara vackert, utan också funktionellt med en bredd på 2,5 cm, vilket gör det till ett utmärkt val för att hålla byxorna på plats eller att addera en stilfull touch till din outfit.

  Svart dambälte: Hantverk och tradition

  Hantverksskickligheten som går in i varje svarta dambälte från Regovs är beundransvärd. Bältet tillverkas av vår egen bältesmakare som är mycket mån om sitt hantverk. Endast de bästa materialen används till ditt bälte. Som exempel används bara kärnläder, som är läder i ett sammanhängande stycke. Under tillverkningen mäter bältesmakaren upp bältet efter din midjevidd varefter det skärs till. Där spännet ska monteras tar han av lite på den kraftiga remmen så att lädret vid spännet får perfekt tjocklek. Till slut tillverkar han en läderögla, den lilla rem i läder som håller änden av bältet på plats. Därefter går han över bältet med kantfärg och läderfett så att ditt bälte får en fin finish.

  Svart dambälte: Varaktig investering

  Att investera i ett svart dambälte från Regovs är att investera i en produkt som varar över tid. Med rätt vård, kommer detta bälte att förbli en del av din garderob under många år framöver. Med en 5 års garanti, är du säker på att du får en produkt som du kan lita på. Detta bälte erbjuder inte bara funktionalitet, utan också en tidlös design som kommer att fortsätta att vara relevant och stilfull genom åren.

  Svart dambälte: Komplettera din stil

  Detta svarta dambälte är ett utmärkt sätt att komplettera din stil. Oavsett om du klär dig avslappnat eller formellt, kommer detta bälte att lägga till det där lilla extra till din outfit. För mer eleganta förvaringslösningar, ta en titt på vår stapelbara skohylla i bambu. Eller om du är på språng och behöver en pålitlig väska, kolla in vår vattentäta cykelväska set. För att hålla ordning på dina teer, ta en titt på vår trä tebox. Varje produkt från Regovs är designad med tanke på din komfort och bekvämlighet.

  Svart dambälte: Välj rätt storlek

  Det är viktigt att välja rätt storlek när du beställer ditt svarta dambälte från Regovs. Med storlekar som sträcker sig från 50 till 120 cm, finns det ett bälte för nästan alla. Att ha ett bälte som passar rätt är avgörande för komfort och funktionalitet. Följ de enkla stegen för att mäta din midja och välj den storlek som passar dig bäst. Med Regovs får du ett bälte som inte bara ser bra ut, utan också passar perfekt.