CHATTA MED OSS
Kundservice

  Uashmama är ett familjeägt företag baserat i det vackra Toscana i Italien, där varje produkt noga skapas för att eftertänksamt förbättra din dagliga livsstil. Företaget grundades av Marco Marconi, som med sin kreativa vision var med och utvecklade Uashmamas signaturmaterial, ett tvättbart papper som kallas "AGGO". Materialet uppfyller företagets högsta prioritet att leverera produkter som är både etiska och hållbara - AGGO känns och vecklar sig som textil för ett estetiskt verktyg som är lätt och roligt!

  Uashmamas passion är att förenkla ditt liv med miljövänliga produkter som levererar toppmodernt design och funktionalitet.

  Uashmama Tvättkorg - Din Dröms Tvättkorg!

  Din dröms tvättkorg är en lätt, lättburen, elegant tvättkorg. Uashmamas tvättbara tvättkorgar är både eleganta och hållbara och lägger till en touch av elegans i varje rum. Uashmamas tvättkorg ...

  kommer att göra det enkelt att samla och organisera din tvätt.

  Tvättkorgarna är höga och smala och är extremt lätta att hantera. Varje tvättkorg har också en avtagbar etikett så att du kan namnge korgen och dela upp den i till exempel ljusa och mörka kläder, mamma och pappa eller sport och vardag.

  Varje tvättkorg är också utrustad med ett låssystem med tryckknappar, vilket ger dig möjlighet att klicka samman flera påsar!

  Stark som Läder

  Uashmamas tvättkorgar tillverkas i AGGO-materialet, som känns som läder, men det är det inte. Det är faktiskt specialbehandlade cellulosafibrer (papper). Råvarorna till det pappersliknande materialet odlas i plantager - och kommer inte från skogshuggning! Tillverkningen liknar sättet man arbetar med läder på. Varje lager papper sträcks och härds så att det kan motstå vardagens påfrestningar och sedan tål att tvättas om och om igen.

  Kärleksfull Vård av Uashmamas Tvättkorgar

  Du vårdar bäst dina Uashmama tvättkorgar genom att tvätta dem i varmt vatten med en mild tvål eller milt rengöringsmedel. De ljusare varianterna tvättas gärna separat, eftersom de är designade för att blekna i färgen.

  Uashmasmas tvättkorgar finns i ett stort urval av färger. Köp din nästa - eller första - Uashmama tvättkorg hos Regovs.