CHATTA MED OSS

  Tvättkorgarna från Uashmama kan tvättas precis som kläderna och fälls ihop för att ta minimalt med plats.

  Starkt som läder!

  Uashmama-materialet känns som läder men består av specialbehandlad cellulosafiber (papper).

  Historian bakom namnet Uashmama bottnar i önskemålet om att dedikera något till mamman i familjen och meningen är att namnet ska få dig att tänka på mamma. Uashmama avspeglar på flera sätt den italienska familjen: anspråkslös och elegant som modern och kreativ, uppfinningsrik och praktisk som fadern – mannen bakom Uashmama.

  Alla Uashmama-produkterna är designade och tillverkade i Lucca i Toscana. Råvarorna till det pappersaktiga materialet har odlats på plantager (och är därmed inte resultatet av skogsskövling!). Framställningen liknar mycket det sätt på vilket man arbetar med läder. Varje skikt papper sträcks och härdas så att det ska tåla vardagens hårda strapatser och hålla för att bli tvättat om och om igen.

  Hållbara Uashmama!

  Produkterna är därmed urtypen för hållbarhet och perfekta att använda som exempelvis tvättkorgar, fruktskålar, tvättkorgar och överhuvudtaget för förvaring av olika saker.

  Uashmama tvättkorg - tvättkorgen du kommer att älska

  Om du älskar utsökt och funktionell design där det också ...

  finns stort fokus på hållbarhet, är en Uashmama tvättkorg exakt vad du letar efter. Den snygga och väldigt praktiska Uashmama tvättkorgen är tvättkorgen du aldrig kommer att göra utan den när den är din. Det är inte bara en tvättkorg, utan den kan också användas för andra saker som förvaring av plast, papper, stickning, barnleksaker och mycket mer. Du kan skriva med krita på tvättkorgarna, vilket gör att din tvätt eller saker blir mycket lättare. Dessutom kan korgarna klickas samman för att bilda en liten skulptur i ditt hem. Dessutom är Uashmama tvättkorgar lätta och mycket lätta att flytta på beroende på var du behöver dem. Tvättkorgen passar perfekt till ditt badrum eftersom det finns i en mängd olika färger. Köp din Uashmama tvättkorg på Regovs.