CHATTA MED OSS
Kundservice

  Zeller Present Grå Dubbel Tvättkorg med 2 Fack - 86 L

  Populär
  Zeller Present Grå Dubbel Tvättkorg med 2 Fack - 86 L  Dubbel tvättkorg med 2 fack: Exklusiv dubbel grå tvättkorg från Zeller Present

  Denna dubbel tvättkorg med 2 fack från Zeller Present är den perfekta lösningen för att hålla din tvätt organiserad och på ett ställe. Med sina två separata fack kan du enkelt sortera din tvätt, vilket sparar tid och energi på tvättdagen. Den har en total kapacitet på 86 liter, vilket ger gott om utrymme för alla dina kläder. Den grå färgen i kombination med bambu detaljer ger en modern och elegant touch till din tvättstuga, badrum eller sovrum. Dessutom är de robusta handtagen och den kraftiga bamburingen i toppen inte bara praktiska utan också estetiskt tilltalande. Denna tvättkorg med 2 fack är inte bara funktionell, utan också ett stilfullt tillägg till ditt hem.

  Egenskaper

  Utvändigt

  • Färg: Grå
  • Mått: 33 X 53,4 X 50 cm. (LxBxH)
  • 2 öppningar för enklare grepp
  • Kraftig bambu ring i toppen
  • 4 bambu stugor - 1 i varje hörn
  • 2 låg

  Invändigt

  • Volym: 86 l (2 separata fack på 43 l)

  Ytterligare information

  Dubbel tvättkorg med 2 fack: Praktiska funktioner

  Denna dubbel tvättkorg med 2 fack kommer med många praktiska funktioner. För det första, de två separata facken hjälper dig att sortera din tvätt redan när du kastar i den smutsiga tvätten, en funktion som är speciellt användbar för stora familjer eller de med en hektisk vardag. För det andra, den robusta bamburingen i toppen och de starka handtagen gör det enkelt att bära tvätten till och från tvättstugan. Och med måtten 33 X 53,4 X 50 cm, är denna tvättkorg med 2 fack tillräckligt kompakt för att passa in i de flesta utrymmen samtidigt som den tillhandahåller gott om utrymme för din tvätt.

  Dubbel tvättkorg med 2 fack: Varumärket Zeller Present

  Zeller Present har varit en betrodd leverantör av köks- och hushållsartiklar i över 30 år. Sedan starten 1983 har de fokuserat på att erbjuda produkter som är både praktiska och estetiskt tilltalande. Denna dubbel tvättkorg med 2 fack reflekterar Zeller Presents engagemang för kvalitet och design. Med sin kombination av funktionalitet och stil, är denna tvättkorg en utmärkt investering för ditt hem.

  Dubbel tvättkorg med 2 fack: Ytterligare produktinformation

  Med en vikt på bara 1210g, är denna dubbel tvättkorg med 2 fack lätt nog att flytta runt, men robust nog att hålla din tvätt säker och organiserad. De två separata facken på 43 liter vardera gör det enkelt att separera ljusa och mörka kläder, medan den kraftiga bamburingen i toppen och de starka handtagen gör den enkel att bära. Tillverkad av hållbart polyester och bambu, är denna tvättkorg med 2 fack designad för att hålla. Dess moderna design gör den till en stilfull och praktisk tillägg till ditt hem.

  Dubbel tvättkorg med 2 fack: Tillämpningar och andra produkter

  Denna dubbel tvättkorg med 2 fack är mycket mångsidig och kan användas för olika ändamål. Förutom att hålla din tvätt organiserad, kan den också användas för att förvara andra hushållsartiklar som textilier, garn eller leksaker. Om du är intresserad av att ytterligare förbättra organisationen i ditt hem, kan du också överväga att skaffa andra smarta förvaringslösningar från Regovs. Till exempel, Zeller Present kryddställ set med 6 glas är en utmärkt lösning för att hålla dina kryddor organiserade och lättillgängliga. Och när du är på språng, kommer Travelite City grön kabinväska att säkerställa att du kan packa alla dina nödvändigheter på ett organiserat och modevänligt sätt. Oavsett väder, håller Smati transparent stort paraply dig torr och skyddad. Alla dessa produkter är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke, precis som denna dubbel tvättkorg med 2 fack.