CHATTA MED OSS
Kundservice

  Dubbel Tvättkorg: Tvättkorg Populär och Lätt med 2 fack - 102 L

  Populär
  Restparti
  -40%
  Dubbel Tvättkorg: Tvättkorg Populär och Lätt med 2 fack - 102 L


  •  399,00 kr
  • 239,40 kr
  • (Spara: 159,60 kr)

                   Antal:

  Varunummer: OX-906622
  check Antal i eget lager: +7


  Dubbel tvättkorg: Tvättkorg med 2 rum - lätt dubbel tvättkorg med aluminiumram

  Den här utmärkta dubbla tvättkorgen från Regovs erbjuder en praktisk lösning för att hålla din tvätt organiserad. Med sina två separata fack, kan du enkelt separera din tvätt, vilket sparar tid och energi. Detta gör det möjligt att ha en fack för ljusa och en för mörka kläder, eller kanske en för vita kläder och en för färgade plagg, eller varför inte en för handdukar och en för kläder. Detta är en fantastisk funktion som kommer att förenkla din tvättdag betydligt! Dessutom, med en kapacitet på 102 liter, erbjuder denna dubbla tvättkorg gott om utrymme för flera dagars tvätt.

  Egenskaper

  Utvändigt

  • Färg: Svart
  • Mått: 62 X 32 X 52 cm. (BxDxH)
  • 2 Andningsförslutningar på toppen
  • Dubbel design tvättkorg
  • 2 handtag för enkel transport
  • Förstärkt och stabil botten
  • Aluminiumsram på toppen

  Invändigt

  • Volym: 102 l (51 l i varje rum)
  • 4 kolfibersträngar (1 i varje hörn)

  Ytterligare information

  • Vikt: 735 g
  • Tålar väl för att bli våt och fuktig
  • Material: Rostfritt aluminium och stark polyester
  • Märke och Design: Regovs
  • OBS! Tehanddukar som visas i foto ingår inte i korgen

  Dubbel tvättkorg: En lätthanterlig design

  Designen på denna dubbla tvättkorg är både estetiskt tilltalande och funktionell. Med en stabil aluminiumram och stark polyester som material, erbjuder tvättkorgen en lätthanterlig och hållbar lösning för dina tvättbehov. Dess svarta färg och moderna utseende gör den till ett stilfullt tillägg till ditt hem. Handtagen på sidorna underlättar transporten av tvätten till och från tvättstugan, medan de förstärkta och stabila botten säkerställer att tvättkorgen kan hantera tyngre belastningar utan problem.

  Dubbel tvättkorg: Mångsidig användning

  Utöver sin primära funktion som en dubbel tvättkorg, kan denna produkt från Regovs också användas som en förvaringslösning för andra föremål. Den kan användas för att förvara leksaker, stickning, garn eller andra småföremål som annars skulle vara svåra att hålla ordning på. Detta gör den till en mångsidig lösning som passar i de flesta hushåll.

  Dubbel tvättkorg: Märket Regovs

  Regovs är ett märke känt för sin kvalitet och design. Vi erbjuder en rad olika produkter som är designade för att göra ditt liv enklare och mer organiserat. Denna dubbla tvättkorg är ett exempel på den kvalitet och tanke som går in i varje produkt från Regovs. Den är inte bara praktisk, utan också estetiskt tilltalande, och den hållbara konstruktionen garanterar att den kommer att vara ett tillägg i ditt hem under en lång tid framöver.

  Dubbel tvättkorg: Utmärkt investering i ditt hem

  Denna dubbla tvättkorg från Regovs är en utmärkt investering för alla som letar efter en praktisk och stilfull lösning på sina tvätt- och förvaringsbehov. Med dess mångsidiga användning, hållbara konstruktion och estetiskt tilltalande design, kommer denna tvättkorg säkerligen att vara ett uppskattat tillägg i ditt hem.

  Bli av med tvätten med en ny dubbel tvättkorg

  Det är återigen dags att ta tag i tvättkorgen eftersom det är dags att tvätta kläder. Anledningen kan vara att det har kommit en topp på nämnda korg över dess övre gräns vid kanten, så att tvätten nu faller på golvet bredvid om man lägger mer i korgen - även om man har pressat kläderna ihop.

  Eller så har tvätten börjat lukta från den stora tvättkorgen, där man får ont i ryggen av att böja sig ner i den och fiska upp tvätten när man letar efter specifika kläder att tvätta, eller allt ramlar ut i en stor hög från tvättkorgen när man vänder upp och ner på den.

  Därefter kommer den eviga uppgiften att sortera kläderna efter färg, eller så måste de läggas i mindre högar efter material, båda delarna eller mer, eftersom man bara har kastat all tvätt i den gamla tvättkorgen i samma röra.

  Oavsett anledningen till att tvätta kläder och storleken på din använda tvättkorg är det inte en uppgift som man direkt ser fram emot att ge sig in i.

  Generellt sett är det sällan en rolig uppgift att tvätta kläder, men med en ny tvättkorg från Regovs blir det en mer överkomlig och överskådlig syssla än det hittills har varit!

  Tvättkorgen delar upp på ett praktiskt sätt

  Med denna robusta och stilfulla tvättkorg slipper du de vanliga problemen med att inte ha tillräckligt med plats i en för liten tvättkorg för tvätten, men kläderna glöms heller inte bort i en stor hög här, eftersom denna praktiska tvättkorg har precis rätt storlek för en anständig mängd tvätt.

  En av de mest sofistikerade funktionerna med denna tvättkorg är att den är uppdelad i två fack, som du själv kan bestämma hur de ska användas.

  På det sättet kan du sortera efter färg, textil, tyg, material eller något helt annat som du föredrar att dela upp din tvätt efter när du ska tvätta. Kanske blir det nu som du inför mer fördelaktiga sätt att sortera tvätten på, eftersom en sådan lätt tvättkorg inbjuder till det!

  Om du använder flera av dessa tvättkorgar har du också möjlighet att sortera ännu mer, vare sig det är kläder, sängkläder, handdukar eller något helt annat.

  Denna tvättkorg kan hålla en betydande vikt, så du kan fylla den tungt, till brädden eller med lock i de två facken beroende på hur du själv väljer att göra det. Det finns också möjlighet att stänga av upptill så att tvätten hålls på plats om du behöver transportera tvätten över korta avstånd från rum till rum eller längre promenader från hus till hus, så att du inte tappar tvätten på vägen, men så att tvätten fortfarande kan andas.

  De två handtagen gör den här tvättkorgen med 2 fack ännu lättare att bära runt, så att du får mindre problem med kroppen och behöver krångla mindre med tvätten.

  Tvättkorgen är användbar på många ställen och har många funktioner

  Även om detta i grunden är en tvättkorg med 2 fack, vars huvudfunktion är att fyllas med tvätt, är det helt upp till dig själv hur du väljer att använda den.

  Du kan välja att använda denna uppdelade tvättkorg som en behållare där du har olika grejer, allt från användning i syrummet till att du behöver ha koll på några trasor i verkstaden.

  Det här är dessutom en billig tvättkorg, vilket gör den bekväm för den prismedvetna köparen som förmodligen inte heller har mycket plats att arbeta med hemma.

  Därför är den lämplig för allt från små studentlägenheter till stora villor, där man kanske har flera tvättstugor att arbeta med.

  Om det är flera personer under samma tak som måste dela på att tvätta kläder är en sådan praktisk tvättkorg också en smart anordning att använda när man dessutom vill ha uppdelad tvätt efter vem som ska tvätta och på det sättet använda de respektive facken för de givna personerna. På det sättet blandar man inte ihop tvätten.

  Så om du är trött på illaluktande tvätt som antingen samlas för snabbt eller aldrig blir tvättad, varpå du måste sortera den i flera mindre högar och tvätta den i flera omgångar, är det bara att investera i våra tvättkorgar här, som har rätt storlek för både singelpersoner och hela familjer som vill ha tvätt fylld perfekt utan besväret med att behöva dela upp tvätten först.

  Det har aldrig varit enklare att ta itu med en tvättomgång när du framöver har tvätten fördelad i vår tvättkorg med 2 fack, som du - som nämnt - också kan använda för att förvara många olika saker. Därför är denna korg kanske inte direkt avsedd att placeras i tvättstugan, men det blir kanske inte direkt tråkigt att tvätta kläder med denna tvättkorg!