CHATTA MED OSS
Kundservice

  Furu vinställ: Zeller Present Vinställ i furu för 25 Flaskor

  Furu vinställ: Zeller Present Vinställ i furu för 25 Flaskor


  •  1.299,00 kr

                   Antal:

  Varunummer: KP-13172
  check Antal i eget lager: 4


  Furu vinställ: Praktiskt och dekorativt vinställ i furu från Zeller Present

  Detta furu vinställ från Zeller Present erbjuder en kombination av funktionalitet och estetik. Med plats för 25 flaskor kan du säkert och enkelt förvara dina vinflaskor snyggt. Om du behöver mer lagring kan du köpa flera och lägga dem ovanpå varandra eller bredvid varandra. Mycket robust och stabilt vinställ. För den som har en passion för vin och design är detta vinställ i furu ett måste. Det är inte bara en praktisk förvaringslösning, utan också en vacker inredningsdetalj som kompletterar din bostads estetik.

  Egenskaper

  Information:

  • Färg: Natur
  • Mått: 52 X 52 X 25 cm (H X B X D)
  • Utrymme för 25 flaskor
  • Storlek på fack: 8,7 X 8,7 cm
  • Flera av detta vinställ kan staplas ovanpå varandra eller placeras bredvid varandra 
  • Kan också kombineras med artikelnr: 13170 och 13171

  Mer information:

  OBS: Vinstället levereras monterat. Om du lägger flera ovanpå varandra bör du säkerställa att de står tillsammans på ett säkert sätt.

  Furu vinställ: Mångsidighet och design

  En av de stora fördelarna med detta furu vinställ är dess mångsidighet. Det kan enkelt kombineras med andra modeller för att skapa en större lagringslösning, och om du behöver ännu mer utrymme kan du kombinera det med andra artiklar från Zeller Present. Detta är en fantastisk funktion som gör det möjligt att anpassa din vinlagring efter dina behov.

  Furu vinställ: Högkvalitativt material

  Detta furu vinställ är tillverkat av högkvalitativt och hållbart furuträ. Träet är känt för sin styrka och hållbarhet, vilket gör detta vinställ till en långvarig investering. Dessutom bidrar den naturliga finishen till att skapa en rustik och traditionell känsla som kompletterar alla typer av inredning.

  Furu vinställ: Enkel montering

  Vinstället levereras monterat, vilket sparar tid och möda. Det är mycket enkelt att placera vinstället där du vill ha det, och om du köper flera kan du stapla dem ovanpå varandra eller placera dem bredvid varandra för att skapa en större lagringslösning. Detta gör furu vinstället till ett utmärkt val för alla vinälskare.

  Furu vinställ: Komplettera din inredning

  Förutom att vara en praktisk förvaringslösning, är detta furu vinställ också en utmärkt inredningsdetalj. Det lägger till en touch av rustik charm till ditt hem och kompletterar din övriga inredning. Upptäck hur detta vinställ kan förbättra din bostad och visa upp din vinsamling på ett elegant sätt. För mer kvalitetsprodukter från Regovs kolla gärna in också dessa sidor: Reisenthel Svart Weekendbag, Stetson Brun Traveller Hatt, och Zeller Present Trä Tebox.