CHATTA MED OSS
Kundservice

  Grå förvaringskorg: Zeller Present Grå Filtkorg /Förvaringskorg - 31 L

  Grå förvaringskorg: Zeller Present Grå Filtkorg /Förvaringskorg - 31 L  Grå förvaringskorg: Exklusiv förvaringskorg i filt med härliga trähandtag

  Denna vackra korg för förvaring från Zellers är perfekt för stickning, tidningar, leksaker och mycket mer. En filtkorg som hjälper dig att ordna saker. Förvaringskorgen flyttas lätt eftersom den har fina trähandtag på båda sidor. En riktigt fin korg som också dekorerar hemmet samtidigt som det är praktiskt. Med en grå förvaringskorg som denna, kan du enkelt hålla ordning på dina saker och samtidigt addera en stilfull detalj till ditt hem. Den neutrala grå färgen passar utmärkt i de flesta inredningsstilar och den högkvalitativa filten tillsammans med de solida trähandtagen gör korgen både hållbar och attraktiv. Zeller Present är kända för sin kvalitet och denna grå förvaringskorg är inget undantag.

  Egenskaper

  Information:

  • Färg: Grå
  • Mått: 30 X 30 X 35 cm (L X B X H)
  • Volym: 31 liter
  • Används t.ex. som en korg för filtar, tidskrifter, kuddar, stickning eller leksaker

  Ytterligare information

  Grå förvaringskorg: Mått och kapacitet

  Denna grå förvaringskorg har måtten 30 X 30 X 35 cm (L X B X H) vilket gör den till en rymlig lösning för dina förvaringsbehov. Med en volym på 31 liter, finns det gott om plats för att förvara allt från filtar och kuddar till tidskrifter och leksaker. Den kompakta designen gör att den enkelt kan placeras i olika rum och den blir en fin detalj i din inredning samtidigt som den hjälper dig att hålla ordning.

  Grå förvaringskorg: Material och design

  Materialval och design är centralt i denna grå förvaringskorg från Zeller Present. Korgen är tillverkad av högkvalitativ filt som inte bara är hållbar, utan också ger en mjuk och inbjudande känsla. Trähandtagen på båda sidor kompletterar den grå filten perfekt och gör det enkelt att flytta korgen efter behov. Enkla, rena linjer och neutrala färger gör att denna korg passar in i de flesta hem och inredningsstilar.

  Grå förvaringskorg: Användningsområden

  Flexibiliteten i denna grå förvaringskorg gör att den passar för en mängd olika användningsområden. Perfekt för att förvara filtar, kuddar, tidskrifter, leksaker eller stickning, och mycket mer. Det är en idealisk lösning för att hålla ordning i vardagsrummet, sovrummet eller barnrummet. Dessutom är den lika praktisk som den är estetiskt tilltalande, och fungerar både som en funktionell förvaringslösning och en stilfull inredningsdetalj.

  Grå förvaringskorg: Märket Zeller Present

  Zeller Present är ett märke som är känt för sina kvalitativa och stilfulla förvaringslösningar. Denna grå förvaringskorg är ett bevis på märkets engagemang för kvalitet och design. Om du letar efter andra smarta förvaringslösningar, missa inte att utforska Zeller Presents bänk och skohylla i trä. För den som behöver en större väska för resor eller arbete, ta en titt på vår stora svarta weekendbag i läder eller vår datorväska i läder från House of Sajaco.