CHATTA MED OSS
Kundservice

  Regovs Svart Bälte för lösa spännen - B: 4 / L: 50-160

  Populär
  Regovs Svart Bälte för lösa spännen - B: 4 / L: 50-160


  •  729,00 kr

  Färger:
  • Regovs Svart Bälte för lösa spännen - B: 4 / L: 50-160
  • Regovs Brunt Bälte för lösa spännen - B: 4 / L: 50-160
  Presentförpack.:
  Midjemått:
                   Antal:

  Varunummer: Sort40
  VIKTIGT! Hitta din midjamått: Klicka här

  OBS! Skickas inom 1-2 arbetsdagar

  check Antal i eget lager: +7


  Svart läderbälte: Regovs svarta bälte - Dansk handgjort bälte anpassad till ditt eget midjemått - För lösa bältesspännen

  Detta bälte tillverkas av vår egen bältsmakare som är mycket engagerad i sitt hantverk och använder bara de bästa materialen för ditt bälte. Till exempel använder han bara italiensk kärnläder, som är läder i ett kontinuerligt lager (i motsats till delat läder, som är flerskiktsläder som limmas eller sys ihop). Detta svarta läderbälte är inte bara ett bälte, utan en reflektion av kvalitet och hantverksskicklighet. Vår bältsmakare tar sig tid att mäta och skära bältet till perfekt längd baserat på din midjemått. Processen fortsätter med montering av tryckknappar för spännet, och varje steg utförs med precision för att säkerställa bältets hållbarhet och estetik. Är du trött på bälten som inte håller måttet? Vårt svarta läderbälte från Regovs är svaret på din sökning efter kvalitet och funktionalitet.

  Egenskaper

  Bälte

  • Färg: Svart
  • Bälthöjd: 4 cm
  • Material: Italiensk kärnläder
  • Bältet har tryckknappar så att bältet kan användas i flera spännen med ett minimum. inre dimensioner på 40 mm.
  • Dessutom är dessa tryckknappar nickelfria

  Kan användas för: Amerikanska bältesspännen och vanliga bältespännen med minst 40 mm i bredd. Det betyder att du kan använda bältet för flera olika spännen.

  Mer Information

  • Underhålls med läderfett / lädervård
  • Märke: Regovs
  • 5 års garanti

  KOM IHÅG! Välj rätt storlek när du beställer.  Svart läderbälte: Material och design

  Att välja rätt material är avgörande för bältets livslängd och utseende. Vårt svarta läderbälte är tillverkat av italiensk kärnläder, känd för sin överlägsna kvalitet och hållbarhet. Designen är enkel men elegant, vilket gör bältet till en perfekt accessoar för både vardag och speciella tillfällen. Den svarta färgen är klassisk och går att matcha med nästan alla klädstilar. Det breda utbudet av storlekar, från 50 till 160 cm, säkerställer att du hittar den perfekta passformen för din figur.

  Svart läderbälte: Användning och funktionalitet

  Bältet är inte bara ett modeuttalande, utan också en praktisk accessoar. Med vårt svarta läderbälte kan du enkelt justera längden efter din midja, vilket garanterar komfort hela dagen. De nickelfria tryckknapparna gör det möjligt att byta spännen och personifiera din stil efter humör och tillfälle. Du kan använda bältet med både amerikanska bältesspännen och vanliga bältesspännen med en minimum bredd av 40 mm. Detta ger dig möjligheten att variera din stil och använda bältet i olika sammanhang.

  Svart läderbälte: Skötsel och underhåll

  För att bibehålla bältets skönhet och funktionalitet rekommenderas regelbunden skötsel med läderfett eller lädervård. Denna underhållsrutin hjälper till att behålla lädrets mjukhet och förlänger bältets livslängd. Ett väl underhållet svarta läderbälte kan vara en del av din garderob i många år framöver.

  Svart läderbälte: Varumärket Regovs

  Regovs är ett märke som står för kvalitet och hantverksskicklighet. Med över 70 års erfarenhet i branschen, är varje produkt designad med tanke på kundens tillfredsställelse. Vårt svarta läderbälte är inget undantag. Med en 5-års garanti kan du vara säker på att du investerar i en produkt som är byggd för att hålla. Upptäck vår samling av bälten och andra läderprodukter och upplev kvalitet som överstiger förväntningarna. För mer om vårt utbud av produkter, besök här. Se också gärna våra andra kvalitetsprodukter, som vinställ i furu eller weekendbag med hjul, för att komplettera din stil och funktionalitet i vardagen.