CHATTA MED OSS
Kundservice

  Travelite Next Silver Aluminium Resväska 4 Hjul - 52 X 77 X 29 - 100L

  Populär
  Mängdrabatt
  Travelite Next Silver Aluminium Resväska 4 Hjul - 52 X 77 X 29 - 100L


  •  6.839,00 kr
  • Vid köp av 2 lika
   Pris per st.:
   6.497,05 kr
   Vid köp av 3 lika
   Pris per st.:
   6.155,10 kr

                   Antal:

  Varunummer: KM-79949-56
  check Antal i eget lager: 2


  Silver aluminium resväska: Exklusiv aluminiumresväska med TSA-lås

  På denna silver aluminium resväska från Travelite tas detaljerna verkligen hand om och du får en högkvalitativ resväska med ett exklusivt och tidlöst utseende med en horisontell kontinuerlig spårstruktur. Eftersom resväskan är gjord av aluminium har den en stor fördel när det gäller belastning under resan och resväskan kan verkligen hålla upp till vad som helst. Det funktionella inbyggda packningssystemet gör det väldigt enkelt att packa resväskan. Istället för ett stort fack har du ett bra tillfälle att ordna ditt bagage direkt i resväskan. Travelite har varit en betrodd partner för många resenärer världen över sedan 1949, och denna silver aluminium resväska är inget undantag. Dess högkvalitativa konstruktion och eleganta design gör den till en idealisk följeslagare för både korta och långa resor.

  Egenskaper

  Utvändig

  • Färg: Silver
  • Mått: 51 X 76 X 30 cm. (B X H X D)
  • Teleskopshandtag på toppen, steg uppdelade 91 cm / 99 cm / 107 cm
  • Handtag på toppen
  • Handtag på sidan
  • TSA LOCK®-kombinationslås
  • 4 stora dubbla hjul

  Invändig

  • Färg: Blå
  • Funktionell fackdelning med elastiska förpackningsremmar, fackdelare med ficka för skjortor och avtagbar väska för strumpor och underbyxor.
  • Volym: 100 L

  Mer information

  • Vikt: 5.9 kg
  • Material: aluminium
  • Serie: Next
  • Märke: Travelite 
   

  Silver aluminium resväska: Utvändiga funktioner

  Den här silver aluminium resväska har en rad utvändiga funktioner som gör den både praktisk och tilltalande för ögat. Med måtten 51 X 76 X 30 cm (B X H X D) och en vikt på 5.9 kg, erbjuder den tillräckligt med utrymme för alla dina resebehov samtidigt som den är lätt att manövrera. Teleskopshandtaget på toppen har tre steg uppdelade på 91 cm, 99 cm och 107 cm, och tillsammans med handtagen på toppen och sidan, gör det enkelt att bära och rulla väskan. TSA LOCK®-kombinationslåset garanterar säkerheten för dina värdesaker, medan de fyra stora dubbla hjulen möjliggör smidig förflyttning oavsett underlag.

  Silver aluminium resväska: Invändiga egenskaper

  Invändigt imponerar denna silver aluminium resväska med sin funktionella fackdelning. De elastiska förpackningsremmarna, fackdelaren med ficka för skjortor och den avtagbara väskan för strumpor och underbyxor hjälper dig att hålla dina tillhörigheter organiserade och lättillgängliga. Med en volym på 100 L, finns det gott om utrymme för allt du behöver på din resa. Det blå invändiga fodret kompletterar den silvriga yttre finishen och ger en estetiskt tilltalande kontrast.

  Silver aluminium resväska: Material och hållbarhet

  Den här silver aluminium resväska är tillverkad av robust aluminium, vilket ger den enastående hållbarhet och skydd mot dagligt slitage. Aluminiumet ger inte bara en attraktiv estetik, utan erbjuder också en stark och tålig konstruktion som klarar av de påfrestningar som kommer med frekventa resor. Den horisontella kontinuerliga spårstrukturen på ytan bidrar ytterligare till väskans styrka och ger den ett distinkt och modern utseende.

  Silver aluminium resväska: Märket Travelite

  Travelite har länge varit känt för att tillverka pålitliga och funktionella resväskor. Denna silver aluminium resväska är en del av Travelite Next-serien, som representerar märkets strävan efter innovation och kvalitet. Travelite är känt för att kontinuerligt förbättra och uppdatera sina kollektioner för att möta de växande behoven hos moderna resenärer. Denna silver aluminium resväska är en perfekt illustration av märkets dedikation till kvalitet, funktionalitet och estetisk design.

  Silver aluminium resväska: Användningsområden och kompatibilitet

  Denna silver aluminium resväska är designad för att vara din trogna följeslagare på en mängd olika resor. Oavsett om du reser för arbete, nöje eller båda, kommer denna resväska att uppfylla och överträffa dina förväntningar. Den är utrustad med ett TSA-lås, vilket är ett krav när du reser till USA och accepteras även på många andra stora flygplatser runt om i världen som Österrike, Belgien, Kanada, Kina, Tjeckien, Danmark, Finland, Tyskland, Israel, Japan, Nederländerna, Sydkorea, Schweiz och Togo. Det smarta med ett TSA-lås är att tullarna lätt kan komma in i din resväska utan att förstöra den. Denna silver aluminium resväska är inte bara en resväska, den är en investering i många bekymmersfria resor framöver.

  Silver aluminium resväska: Köp idag

  Förskaffa dig denna eleganta och funktionella silver aluminium resväska från Travelite och upplev en ny nivå av komfort och säkerhet under dina resor. Den sofistikerade designen och de många praktiska funktionerna gör denna resväska till ett utmärkt val för den moderna resenären. Passa även på att utforska andra produkter som Zeller Present nyckelskåp i bambu, Fabrizio svart kabinväska eller varför inte ta en titt på hela sortimentet från The Monte och upptäck ett brett utbud av kvalitativa väskor och resväskor som kommer att förgylla dina resupplevelser.