CHATTA MED OSS

  Hos oss hittar du manikyrset och speglar för resa och vardag från bland annat Davidt’s. Alla manikyrset på Regovs.se är av hög kvalitet och innehåller allt som du behöver för din manikyr. Det är skönt att ha en egen sminkspegel eller ett eget manikyrset med på resan så man inte behöver leta efter en sminkspegel eller ett manikyrset när man kommer fram.


  Manikyrset: Läs mer nedan

  Manikyrset

  Ibland händer det att en nagel går sönder eller att små hår har vuxit ut vid ögonbrynen samtidigt som du inte har tagit med dig någon fil eller pincett. Vi kan erbjuda ett stort urval av manikyrset och speglar. Vi har manikyrset för dig som är i farten och behöver dina skönhetsprodukter. Med våra manikyrset har du alla dina verktyg samlande i ett set och behöver inte släpa med dig flera olika saker när du reser. Seten är inte bara avsedda för dig som reser utan också för dig som bara vill ha en reservlösning om en nagel skulle gå sönder. Våra manikyrset har en storlek som gör de lätta att ta med sig men innehåller ändå allt som en kvinna kan behöva.

  Manikyrset är utmärkt att ge bort i present

  Våra manikyrset från Davidts passar jättebra att ge bort i present till någon. Varför inte överraska mamma med ett manikyrset på Morsdag? Eller varför inte ge bort till någon du tycker om i julklapp? Manikyrset är inte bara för den som reser mycket utan passar utmärkt att packa ner i handväskan för de som är mycket på språng. Man vet aldrig när det behövs ett manikyrset. Våra manikyrset är smidiga och enkla att ta med sig vart man än ska resa eller vad man än ska göra. Med ett manikyrset som present kan det inte gå fel!

   

  På Regovs.se hittar du manikyrset av märket Davidts.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no