CHATTA MED OSS

  Vi erbjuder smarta och praktiska korgar och förvaringskorgar för hemmet från Reisenthel. Det finns flera modeller, t.ex. den mjuka korgen med stort aluminiumhandtag som även kan hängas på en krok eller liknande. Vi har också runda, klassiska förvaringskorgar som är mycket rymliga.

   

  Korgar: Läs mer nedan

  Korgar som är praktiska och vackra från Reisenthel och Zeller Present

  Korgarna kan exempelvis användas för att förvara ved till kaminen, din stickning, handdukar, kläder eller barnens leksaker. Smarta förvaringskorgar från Zeller Present och Reisenthel.

  Korgar med smart och dekorativ design

  Reisenthels design gör förvaringskorgarna betydligt mer dekorativa än vanliga korgar i flätad pil. Vi har många olika färger och typer av korgar för ditt hem. Du kan vanligtvis också hitta en tvättkorg i samma design och på så sätt skapa ett designmässigt sammanhang i hemmet. Köp nya korgar, förvaringskorgar, korgar för leksaker och vedkorgar idag, online på Regovs!

  Korgar - Exklusiv filtkorgar och filtkorg för lagring och design

  Filt är ett trevligt och varmt naturmaterial att göra korgar i. Filtkorgar utstrålar god smak, värme och exklusivitet. Regovs har filtkorgar i både små och stora storlekar för lagring, kläder, ved och filtar. En filtkorg passar bra för förvaring av ullfiltar och andra mattor i soffan.

  Korgar som praktisk förvaring med lock och skåp system i skåp med förvaringskorgar som kan staplas

  Regovs har också fina korgar med lock som kan staplas för att skydda både dina saker och kläder samtidigt som du sparar utrymme i skåpen. Att hålla ordningen i skåp och lådor kan vara en utmaning. God användning av ett bra system är att använda små förvaringskorgar / korgar för strumpor och underkläder och stora förvaringskorgar / korgar för skidkläder, vinterkläder, skor och stövlar.

  Hitta dina nya förvaringskorgar och korgar för ditt hem och ditt hem idag på Regovs

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no