CHATTA MED OSS

  Hos oss hittar du snygga och hållbara kvalitetsplånböcker för män, vikbara plånböcker och andra plånböcker för herrar. Vi har bra priser på designplånböcker från Montana, Axelsen & sön, Pia Ries, Secrid, Belsac och Bruuns. Du kan få din herrplånbok i många olika färger och material. En bra plånbok är den perfekta presentidén och även ett bra köp om du själv behöver en ny plånbok!

  Plånböcker herrar: Läs mer nedan

  Plånböcker för herrar i läder / skinn

  Vad kännetecknar en bra herrplånbok? Att det är konstruerad efter vad den ska användas till! Ska den tas med på stan? Eller ska den fungera som vardagsplånbok? En plånbok för herrar att ta med på stan ska normalt vara liten och snygg och ha plats för några få kort och sedlar och för dessa ändamål är våra vikbara plånböcker herr och plånböcker i aluminium mycket populära. I en vardagsplånbok ska det finnas plats för fler kort, sedlar och massor av mynt och då är våra läderplånböcker som kan fällas ut i två eller tre steg ett bra val. Vi har också servitörsplånböcker och andra modeller. Hitta din nya plånbok herr online redan idag, hos Regovs! När du behöver en ny plånbok eller korthållare är Regovs rätt plats att vara. På grund av det stora urvalet kan du enkelt hitta den plånbok eller korthållare som passar dig.

  Hos oss på Regovs.se hittar du plånböcker herr från märkena: The MonteMontana, Axelsen & sön, Pia Ries, Belsac och Bruuns.

  Plånböcker för herrar och korthållare för män

  En av de mest populära herrplånböckerna bland exklusiva märkesvaror från Regovs är Belsacs stora vikbara plånbok med röd eller grå rand. Plånboken för herrar har plats för kort, sedlar och mynt samtidigt som den är extremt praktisk och passar i de flesta fickor. Regovs har ett utbud på över 160 olika plånböcker för män, vilket innebär att det är mycket troligt att du hittar din nya plånbok hos oss. Korthållarna från Secrid är de mest populära plånböcker herr för kort som du hittar på marknaden i Danmark. Dessa korthållare är utrustade med en speciell teknik, du behöver bara trycka på en knapp så kommer korten ut ur korthållaren, det ena placerat ovanför det andra – smart! En bra plånbok herr till mannen är också en av de populäraste och mest önskade presenterna till både födelsedag och jul.

  The Monte och Figuretta korthållare/Cardprotector är RFID-säker

  Att en plånbok, väska eller korthållare är RFID-säker innebär att så länge kortet är i plånboken eller korthållaren kan inte uppgifterna på det skannas av obehöriga personer med skanner i närheten, vilket kan vara en fördel på stan eller på andra platser där det är folkträngsel och du inte har någon överblick över vad som sker.

  Industriell design och mode samlas för oumbärliga fickstorlek korthållare

  Under många år var kontanter den primära betalningsmetoden. När betalkortet kom som betalningsmetod behövdes en ersättning av den traditionella metoden för att lagra betalningsmedel. Denna nya era av teknik krävde en ny typ av plånbok. En plånbok som inte bara kunde skydda dina kort och pengar utan också din integritet. Med The Monte och Figuretta korthållare tillverkade i Sverige och Nederländerna med högt fokus på kvalitet, människor och miljö, kan en bättre och enklare värld nu börja i fickan.

  Inga fler böjda eller trasiga kort

  När plastkort lagras i en traditionell plånbok i bakfickan är det mer troligt att de är böjda eller till och med trasiga. Med en The Monte eller Figuretta korthållare med RFID-säker aluminiumkärna är dina kort skyddade inte bara från brott utan också mot stöld av obehöriga personer. Dessutom är The Monte och Figuretta korthållare alltid så små att de passar i valfri ficka.

  Hur kan jag vara säker på att jag köpte en original The Monte eller Figuretta korthållare?

  The Monte och Figuretta har inspirerat många företag sedan The Monte och Figuretta korthållaren / kortskyddet lanserades. Det kan vara svårt att veta om du har en originalprodukt. På Regovs garanterar vi att ditt köp är äkta och att du alltid får originalprodukter.


   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no