CHATTA MED OSS
Kundservice

  Här hittar du alla varumärken som finns på Regovs.se. Vi har ett stort urval av produkter från kända varumärken som Reisenthel, Silkeborg Uldspinderi, Travelite, Belsac, vårt egna märke Regovs och många fler!


  Varumärken: Läs mer nedan

   

  ABcamping

  Här hittar du vårt stora utbud av fina campingartiklar från det kända märket ABcamping. ABcampings researtiklar är pålitliga vänner om du letar efter förstklassig utrustning för vistelser i naturen. Campingutrustningen är av bra kvalitet och design och har tagits fram av camping entusiaster. Funktionaliteten är hög och det märks att den är grundligt testad och har en kvalitet som man kan lita på. Du hittar hela utbudet av ABcamping-utrustning ovan.

  Andersen

  Sedan 1958, då herr och fru Andersen startade det företag som idag heter Andersen Shopper, och produktionen ägde rum i ett stall, har företaget utvecklats enormt både nationellt i Tyskland och internationellt. Andersen Shoppingvagnar och shopping trolleys är ledande på marknaden för shoppingvagnar i Tyskland, men det är också värt att notera att 35 procent av försäljningen sker till europeiska länder som Danmark. Orsaken till att vagnarna från Andersen Shopper är så populära är att de har en bra design och är tillverkade i material av god kvalitet. Dessutom är shoppingvagnarna mycket funktionella.

  Axelsen & Sön

  Axelsen & Sön erbjuder smarta axelväskor, ryggsäckar, korthållare, läderplånböcker och en midjeväska i kalvskinn till riktigt bra priser. Kort sagt – kvalitet som är rätt i tiden och till bra pris. Ett av de mest populära föremålen från Axelsen & Sön är den lilla korthållaren i stål – en hållbar korthållare i enkel design och till ett mycket bra pris. Bältesväskan i kalvskinn är av god kvalitet och design och tillverkad i vackert läder. Hos oss hittar du också praktiska kvalitetsplånböcker från Axelsen & Sön i kalvskinn, även de till bra pris.

  Belsac

  Här hittar du vårt fina utbud av snygga Belsac plånböcker och Belsac väskor från det kända märket Belsac. Om du letar efter ett märke där du alltid kan vara säker på att få förstklassig kvalitet och design, ska du titta närmare på Belsac.

  Belsacs kollektioner är alltid väldesignade och genomarbetade och det finns alltid någonting för alla smaker i Belsac-katalogen. Just nu kan vi bland annat erbjuda läckra ryggsäckar, axelväskor, nyckelfodral, damplånböcker, klassiska Belsac vikbara plånböcker, väskor och mycket annat från Belsac. Du hittar hela utbudet med eleganta produkter här ovan.


  Varumärken Belsac


  Blomsterbergs

  Utforska det fantastiska utbudet av Blomsterbergs köksutrustning hos Regovs. Från bakformar och kakdekorationer till professionella verktyg, Blomsterbergs produkter är kända för sin höga kvalitet och stiliga design. Perfekt för både hobbybagare och professionella konditorer. Gör bakningen till ett nöje med Blomsterbergs innovativa lösningar. Handla nu och höj din bakupplevelse till nya höjder med Blomsterbergs.

  Bosswik

  Bosswik är ett danskt designmärke som startade redan 1989, vilket innebär att de har 25 års erfarenhet av att producera starka, unika och moderna läderbälten av hög kvalitet. Märket försöker ständigt förbättra sina bälten så att kunden ska få en så bra produkt som möjligt med speciella egenskaper och detaljer.

  Det innebär att det löpande kommer nya kollektioner där man använder sig av de bästa råvarorna och de erfarenheter som man har samlat på sig sedan 1989 då Bosswik grundades.

  Boxer

  Boxer har pennfodral som finns i många olika färger och varianter. Det finns t.ex. modeller av pennfodral i skinn. Boxer är mest kända för sina rundade hörn och smarta inredning. Särskilt Boxers lite plattare, klassiska pennfodral är en bästsäljare. Boxer erbjuder också ett urval av praktiska och slitstarka ryggsäckar och skolväskor.

  Bruuns Lædervarer

  Bruuns Lædervarer, som är ett välrenommerat gammalt danskt företag, tillverkar lädervaror i form av plånböcker, väskor, midjeväskor, vikbara plånböcker och resetillbehör. Bruuns lædervarer har många bra produkter i både lammskinn och kalvskinn och andra material. Bruuns lædervarer är lika med goda, klassiska kvalitetsprodukter. Läderplånböcker är en av Bruuns Lædervarers största artiklar och här vill vi särskilt framhäva de mjuka läderplånböckerna med dubbla kantsömmar – det är grejer, det!

  Camelbak

  Camelbak har designat vattenflaskor och drickflaskor för både stora och små. Vattenflaskorna har tillverkats med målet att de ska kunna hålla för många olika saker, då en drickflaska utsätts för en hel del när den är med i skolan, på sportaktiviteten eller på gymmet. Camelbak fokuserar alltid på hållbarhet och snygg design.

  Davidts

  Om du väljer reseutrustning från Davidt’s är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med dina val! Davidt’s har ett brett urval av smyckeskrin, väskor, resväskor, necessärer och manikyrset. Vi vill gärna lyfta fram de mycket fina och användbara resemanikyrseten med praktisk dragkedja som är lätta att ta med sig. Vi kan även rekommendera att ta med Davidt’s beautyboxar på resan då de är mycket praktiska att ta med i kabinen. Även Davidt’s kabinväskor är mycket populära. Med en kabinväska från Davidt’s behöver du inte släpa runt på ditt bagage på flygplatsen.

  Duffy

  Utforska det breda utbudet av Duffy väskor hos Regovs. Duffy erbjuder stilfulla och funktionella väskor, inklusive ryggsäckar, midjeväskor och necessärer. Dessa produkter är designade med fokus på hållbarhet och modern estetik, vilket gör dem perfekta för både daglig användning och resor. Uppgradera din väsksamling med de senaste Duffy-modellerna som kombinerar praktisk användbarhet med elegant design. Handla nu hos Regovs och hitta din nya favorit Duffy väska.

  Easy Camp

  Upplev det omfattande utbudet av Easy Camp campingutrustning hos Regovs. Easy Camp erbjuder kvalitetstält, sovsäckar, lyktor och annan praktisk campingutrustning som är designad för att göra din campingupplevelse både bekväm och njutbar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren campare kommer Easy Camp-produkter att säkerställa att du har allt du behöver för ditt nästa äventyr. Handla nu hos Regovs och hitta dina nya Easy Camp-favoriter till bra priser.

  Fabrizio

  Om du vill hålla reda på dina pengar och andra värdesaker när du är utomlands så har Fabrizio lösningen. Med sin omfattande serie med bältesväskor, halsplånböcker och bagagelås är Fabrizio det bästa valet för en resa utomlands eller om man ofta är i farten. Kvalitetsmässigt ligger Fabrizio-produkterna alltid på en mycket hög nivå och både material och produktion garanterar att dina värdesaker alltid är så säkra som möjligt. Du hittar hela vårt stora sortiment av halsplånböcker, resväskelås och bältesväskor med hög säkerhet och snygg design här under.

  Figuretta

  Figuretta är ett märke av hög kvalitet. De producerar snygga och kvalitetsmedvetna plånböcker. Figuretta är känt för sin kortskyddande miniplånbok och stora plånbok, och är supersnygga och smarta plånböcker, där det finns gott om plats för dina kort, och samtidigt tar den inte mycket plats och är lätt att bära i fickan eller väska. Plånböckerna / plånböckerna är bra och säkra tack vare aluminiumlådan. Figuretta testar alla sina plånböcker så att de kan leva upp till att erbjuda kvalitetsmedvetna plånböcker. Korthållarna är RFID-säkra, vilket innebär att du är skyddad mot att dina kort skannas ner i korthållaren. Genom att köpa en Figuretta korthållare begränsar du därigenom risken för att dina kort missbrukas.

  Fossflakes

  Uppfinningen av Fossflakes inspirerades ursprungligen av duns och fjädrars förmåga att hålla luft, men man visste också att Fossflakes-produkterna skulle vara allergivänliga, lätta att hålla fina samt hålla längre än liknande syntetiska produkter.

  Fossflakes tillverkas av 100 % expanderad polyetenpolymer och är naturligt allergivänligt. Det gör det till ett bra fyllningsmaterial för alla med astma och allergi.

  Funktion

  Funktion för hem och fritid skapas för att användas varje dag. En Funktion produkt kännetecknas av hög kvalitet till ett bra pris. Köp Funktion termosmugg som är spillsäkra och enkel att använda med en hand.

  Handskekompagniet

  Handskekompagniet är specialister på läderhandskar för herr och dam. De har funnits på marknaden i många år och därför har handskarna en väl beprövad kvalitet och design. Handskekompagniet har ett bra sortiment med skinnhandskar av hög kvalitet till riktigt bra priser. En läderhandske/skinnhandske med ullfoder för 400–800 kronor är ett bra köp! Som vi nämnde har Handskekompagniet arbetat med handskar i många år, så handskarnas passform och design har verkligen optimerats till det yttersta. Med en handske från Handskekompagniet är du på rätt väg mot att få varma händer utan att bränna fingrarna.

  Helios - användarvänlig kvalitet

  Helios - har tillverkat kvalitetstermoser sedan 1909 och är därmed Europas äldsta tillverkare av termosar. Helios termosar utvecklades ursprungligen och tillverkades för restaurangbranschen, varför Helios termosar är extremt hållbara och praktiska. Med tiden har Helios arbetat kreativt och modigt för att utveckla sina termosar, så att de alltid följer tidens trender utan att kompromissa med kvalitet och funktionalitet. På Helios arbetar der dedikerat och fokuserat på att producera de bästa isoleringstermoserna. Förutom den goda isolerande egenskapen läggs också vikt vid kvalitet och funktionalitet i utformningen av de många olika Helios -termoserna. Med en Helios termos kan du alltid servera ditt te och kaffe på det vackraste och mest praktiska sättet.

  HOLM

  HOLM - Bor i södra Fyn och älskar naturen och vad den lokala marken har att erbjuda, har utvecklat en kökserie med bland annat en vacker termos med 2 koppar, vilket är bra för resor, fisketurer, resor och utflykter. Claus HOLM är en välkänd TV-kock, chefskock, författare och föreläsare.

  House of Sajaco

  House of Sajaco är ett nytt märke som bildades i fusionen av tre framstående grossister inom väskbranschen. Den kombinerade visionen av design, kunskap om skinn och högkvalitativ produktion ledde till den synergi som skapade House of Sajaco.

  Designen tilltalar en ung publik som uppskattar en avslappnad stil och den hållbarhet som skinn erbjuder. En cool vintagelook gör axelväskor, skinnväskor och plånböcker från House of Sajaco till den perfekta accessoaren för varje dag.

  Humangear

  GoToob by Humangear är en kvalitetsprodukt med släppventil som förhindrar spill. När den är stängd är röret 100% tätt. Det är smart när du reser, så du kan hålla koll på tvål, krämer och mycket mer. Du behöver inte ha för stora mängder och du undviker att svettas någon annanstans. GoToob rekommenderas klart för resor och weekendresor.

  Kambukka

  Sluta använda engångsflaskor och kaffemuggar - använd de smarta och hållbara flaskorna från Kambukka istället! Kambukka är ett kvalitetsmärke från Belgien. Ordet Kambukka betyder att dra nytta av eller njuta på swahilispråket. Kambukka grundades av Stijn Lowette och är dedikerad till att skapa de bästa drinkflaskorna på marknaden. Med en Kambukka -flaska behöver du inte oroa dig för läckage, spill eller rengöring av dina flaskor. Kambukka är där för att heta saker ska hålla sig varma och de kalla sakerna för att hålla sig kalla. Kambukka är en extremt attraktiv och praktisk produkt som kommer att följa dig i livet. Kambukkas flaskor / produkter är i en vacker design och hjälper dig att njuta och koppla av.

  Kintobe

  Upplev Kintobes innovativa och hållbara väskor hos Regovs. Kintobe erbjuder ett stilfullt utbud av väskor, inklusive ryggsäckar, midjeväskor och shoppingkassar. Alla väskor är tillverkade av återvunnet material, vilket gör dem både miljövänliga och hållbara. Perfekta för daglig användning och resor, kombinerar Kintobe funktionalitet med modern design. Uppgradera din väsksamling med Kintobes senaste modeller och gör en skillnad för miljön. Handla nu hos Regovs och hitta din nya favorit Kintobe väska.

  LifeStraw

  LifeStraw erbjuder innovativa vattenfiltreringslösningar som säkerställer rent och säkert dricksvatten oavsett var du är. Perfekt för resor, camping och nödsituationer. Skydda dig själv och din familj med LifeStraws effektiva och pålitliga produkter. Köp LifeStraw hos Regovs och var alltid förberedd.

  Lifeventure

  Från Lifeventure hittar du smarta produkter för vistelser i naturen. Lifeventure tillverkar produkter som är väl lämpade för camping, vandringsturer och andra utomhusaktiviteter. Bland varorna från Lifeventure hittar man till exempel snabbtorkande handdukar i ett lätt material som torkar fort. Det finns också antibakteriell tvål för rengöring utan vatten. Dessutom har de ett stort urval av termosmuggar som kan hålla drycken både varm och kall.

  Lundhags - friluftsliv med kvalitet

  Från Lundhags är känt för och fokuserar på kvalitetsmaterial, därför kan Lundhags produkter hålla i många år. Lundhags produkter produceras för det kalla nordiska klimatet. Produkterna bidrar därför till att göra friluftslivet bekvämt i alla slags väder. Allt började redan 1932, när skomakaren Jonas Lundhag började tillverka skor och stövlar i en liten verkstad i Jamtland i Sverige. Jonas hade en enorm kärlek till naturen, och de gamla värderingarna lever i alla produkter än idag. Det är en viktig parameter än idag, eftersom Lundhags därmed säkerställer samma funktionalitet och tillförlitlighet som de första produkterna hade. Vi är verkligen glada över att ha Lundhags produkter i butiken. .

  Mepal

  Mepal grundades 1950 och är känt för funktionella lagringslösningar och klassiska melamin-tjänster, lunchlådor och drickflaskor för både barn och vuxna. Köp nya kylvaror till matlådan och kylväskan.

  MJM

  MJM grundades 1829 och är känd för de många hattar, flat caps, sixpence och tillbehör för män och kvinnor. MJM är en av Nordens ledande tillverkare och grossister för hattar, flat caps och mössor.

  MONTANA

  Hos oss hittar du plånböcker, pennfodral och väskor från MONTANA till både dam och herr av hög kvalitet. Det finns många olika varianter av herrplånböcker, damplånböcker, nyckelfodral, axelväskor, skinnväskor, vikbara plånböcker och läderväskor att välja bland. Vi måste också lyfta fram MONTANAs oerhört snygga resväska som verkligen ligger i topp när det gäller kvalitetsväskor.

  North Pioneer

  Upptäck North Pioneers kollektion av skandinaviskt designade researtiklar som kombinerar estetik med en robust konstruktion, skapade för moderna äventyrare. Från resväskor till ryggsäckar och reseväskor, varje detalj är noggrant utformad för att tillgodose dina resebehov. Oavsett om det är en kort weekendresa eller en lång expedition, levererar North Pioneer stil och komfort som håller.

  Nuance

  Idén bakom Nuance är i hela namnet. Fina små detaljer kombinerat med funktionell nordisk design blir nyansen som gör hela skillnaden.

  Nuance fokuserar på den nordiska designen, vilket ger det ett enkelt och elegant utseende. Dessutom representerar svanen i logotypen funktionalitet och visar tydligt den nordiska inspirationen. Nuance är super lämplig som en present som du bryr dig om dig själv eller som en gåva du ger.

  Orbitkey

  Orbitkey organiserar och förvarar dina nycklar på ett bättre sätt och är avsedd för dig som vill ha en nyckelhållare av hög kvalitet. En extra smart grej är att du kan köpa till ett Mulit-Tool och ett USB 3.0. Orbitkey är verkligen den perfekta presenten till mannen eller kvinnan som har allt.

  Outwell

  Camping är för alla! Köp innovativ utrustning för resor och camping. Outwell är dansk design och innovation när den är som bäst. Du hittar innovativa, inspirerande, funktionella och kraftfulla produkter för camping och vandring. Tält i många olika storlekar, från 1 personstält till många personer, bra kylväskor i många varianter, bekväma och väldesignade sovsäckar och liggunderlag för alla ändamål.

  Pacsafe

  Pacsafe har visionen att vara världens ledande kvalitetsmärke inom säker reseutrustning. Användare av Pacsafe ska kunna känna sig lugna och trygga på resan. Hos oss hittar du ett brett sortiment av Pacsafes säkra resetillbehör för resor, fritid och naturliv. Pacsafe utmärker sig bland annat genom att det finns en stålwire inbäddad i många av produkterna, vilket gör det svårt för tjuven att skära sig igenom produkten och få tag på dina värdesaker.

  Philippi

  Philippi är ett tyskt företag med bas i Hamburg. Företaget har funnits i många år, det startade redan 1922, och det beror på deras stora förmåga och lust till nytänkande. De får förslag till nya produkter från designers över hela världen: Tyskland, Italien, Japan, Taiwan och Ghana. Det är de nya idéerna från hela världen som är drivkraften i Philippi och källan till deras stora framgångar. Tankarna bakom de olika designerna är otroligt kreativa, fantasifulla och innovativa samtidigt som de har ett enkelt och stilrent uttryck. Philippi ser skönheten i det vanliga och förvandlar det till unika och annorlunda föremål.

  Pia Ries

  Pia Ries, som har en unik läderfabrik som numera även är den enda i Danmark, grundades 1958 för tillverkning av plånböcker i kalvskinn och andra små fina lädervaror. Vissa av Pia Ries produkter är importerade och andra är tillverkade på den danska fabriken i Fredericia. Men alla har Pia Ries höga kvalitet gemensamt – till stor glädje för alla köpare. En ny och smart produkt från Pia Ries är bag2bag/väskinsatsen som är en smart väska i väskan, vilket innebär att du med en bag2bag från Pia Ries lätt kan flytta innehållet från en väska till en annan.

  Regovs

  Regovs har en egen läderverkstad där vi tillverkar läderbälten efter dina önskemål, vilket innebär att vi kan erbjuda riktigt bra priser. De handgjorda bältena tillverkas av italienskt oxläder med snygga och hållbara spännen. Bredden på bältena är från 1,5 till 5 cm och tjockleken mellan 2,8 och 3,5 mm. Bälten är mycket starka så vi ger 5 års garanti på våra egna bälten. Regovs läderbälten är vanligtvis tillverkade i en klassisk design och är därför lämpliga för de flesta byxor.

  Regovs Uld

  Regovs Uld erbjuder Dana ullplädar och ullkuddar, tillverkade med omsorg på en erkänd väv i Litauen. Våra produkter är vävda i 100 % ull av högsta kvalitet från får i Nya Zeeland, certifierade enligt Oeko-Tex 100-standard. Med en fiberdiameter på 29 micron är ullen både otroligt mjuk och varm. Oavsett om du letar efter en lyxig ullpläd eller en vacker ullkudde, hittar du alltid den perfekta matchen hos Regovs.


  Varumärken Regovs Uld


  Reisenthel

  Välkommen till Danmarks största urval av Reisenthel-produkter online. Dessa tillbehör representerar mer än 40 år av modern och innovativ design. Reisenthel utvecklar hela tiden nya, originella, hållbara, smarta och mycket praktiska produkter som gör din vardag enklare. Särskilt produkter som Allrounder, Cityshopper, Carrycruiser, Carrybag, resväskor, necessärer, tvättkorgar, shoppingkorgar, shoppingväskor, axelväskor, regnponchon och mycket annat för både kontoret, hemmet, shoppingen och dig själv. Det handlar kort sagt om mycket praktisk och snygg design.


  Varumärken Reisenthel


  Sea to Summit

  År 1984 tog australiensaren Tim Macartney-Snape och en grupp bergsbestigare en ny rutt upp längs norrsidan av Mount Everest, med vid tidpunkten lättare packning än tidigare och utan både syre, guide och transporthjälp. Redan fyra år senare bestämde sig Tim för att han ville bestiga Mount Everest igen, då han hade insett att ingen hade bestigit Mount Everests 8 848 meter från havsnivå till bergstoppsnivå – den så kallade Sea to Summit.

  Severin

  Oavsett om det är att hantera vardagens små utmaningar eller optimera din hemupplevelse, står Severin redo att leverera pålitliga lösningar. På Regovs hittar du ett omfattande utbud av Severin produkter, inklusive deras populära luddborttagare. Perfekt för att hålla dina kläder och ditt hem i toppskick, tar Severins luddborttagare enkelt och skonsamt bort ludd och fibrer från kläder, mattor och mer. Upptäck hur Severin kombinerar hög kvalitet med smart design, skapad för att möta alla behov.

  Smati

  Smati är unika paraplyer i funktionella och snygga designer. Varumärket tillhör Susino-koncernen som bildades 1995. De har specialiserat sig på tillverkning av paraplyer och parasoller. Redan 2010 producerade de 20 miljoner paraplyer! Företagets aktiviteter i Frankrike styrs och drivs primärt av Susino France okntor, som grundades 2008. Susino France arbetar med designers av olika nationaliteter, så idéerna och produkterna blir unika – och de har säkert ett paraply som passar just dig! Susino France är stolta över sin höga kvalitetskontroll av produkterna, från ritbord till produktion. Därmed följer de så klart även gällande EU-standarder och samarbetar med SGS.

  Soehnle

  Soehnle är kända för sina produkters höga kvalitet och är en äkta klassiker på området för vågar. Dessutom har Soehnle som mål att deras produkter ska vara funktionella och användbara. Detta gäller också deras bagagevåg, som kan väga stora föremål på upp till 50 kg, men själv inte väger mer än 100 gram så den är lätt att ta med sig i väskan.

  Spikes & Sparrow

  Med en Spikes & Sparrow påse får du en unik och handgjord karakteristisk produkt. Det läder som används är naket utan tillsatt konstgjort skyddande lager, så strukturen på läderet med alla dess brister kommer att förändras med tiden när du använder din väska. Spikes & Sparrow väskor finns i ett brett utbud av axelväskor, weekendväskor, weekendbagar, datorväskor, midjeväskor, ryggsäckar och plånböcker. Alla Spikes & Sparrow väskor är gjorda för att hålla kvar, så endast de bästa dragkedjar och de starkaste metalldelarna och kontinuerlig materialtestning används. Med en Spikes och Sparrow axelväska får du en hållbart modernt läderväska med Vintage-look. Läderpåsan blir bara mer vackrare och unik, desto mer använder du den.

  Stanley

  Hos oss hittar du termosar från Stanley. Tycker du om att ta en varm kopp kaffe eller te på skogsturen eller cykelutflykten? Då ska du titta närmare här där vi med glädje kan presentera ett stort urval av snygga termosar och termoskoppar från det kända och älskade företaget Stanley. Både termosar och termoskoppar är av förstklassig kvalitet, vilket säkerställer att de både håller tätt och håller vätskan varm. Utöver termosar och termoskoppar säljer vi också en smart fickplunta från Stanley som också passar bra för din nästa utflykt.

  Stetson

  Stetson är gubbkeps, kepsar och hattar av bästa kvalitet. Sedan 1865 har Stetson producerat de världsberömda hattarna och sysselsatt tusentals anställda och levererat miljontals hattar till hattälskare i länder runt om i världen. Sedan dess har Stetson i Europa blivit tyskägt med stor respekt för historia och Stetsons kvalitetsstämpel.

  Södahl

  Exklusiva sängkläder och handdukar från Södahl.

  Tatonka

  Tatonka har allt du behöver för resor, fritid och utomhusliv – kvalitetsutrustning för dina utflykter. Här hittar du härliga midjeväskor och magväskor av hög kvalitet från Tatonka.

  Tear Aid

  Originalet – den kända, flexibla och starka universallappen.

  Typ A – Tear Aid universallapp för reparation av canvas, segel och nylon.

  Typ B – Tear-aid universallapp för reparation av vinyl och PVC-material.

  The Monte

  The Monte är ett av de ledande varumärkena för plånböcker och väskor i Norden. The Monte har läderplånböcker, herrplånböcker, damplånboker, resväskor, ryggsäckar och axelväskor i kalvskinn av hög kvalitet och till bra priser. The Monte finns i vissa väskbutiker. Regovs.se kan således också presentera en kollektion med väskor och plånböcker från The Monte. The Monte kännetecknas av bra, modern och genomtänkt design, tillverkad i vackert förarbetat kalvskinn. Köp väskor och plånböcker från The Monte redan idag, antingen till dig själv eller som en bra present till jul, födelsedag eller andra högtidsdagar!

  Thermos

  I mars 2011 vann Thermos ett stort test av termosar i Søndagsavisen. Detta tack vare den höga kvaliteten och de förnuftiga priserna. Thermos är en skarp konkurrent till våra övriga leverantörer av termosar. Termosarna tillverkas av de bästa materialen och med en kontrollerad kvalitet som säkrar ett bra och stabilt produktionsresultat.

  Titan

  Titan har producerat resväskor av solid tysk kvalitet och design sedan 1983. Titan är märket som aldrig står stilla, eftersom kvalitet och innovation präglar alla Titan-produkter. Titan resväskor kännetecknas av kvalitet fullbordad med uppmärksamhet på detaljer och en stor del av produktionen i Tyskland sker för hand. Vart du än reser med din Titan-resväska är du säker på att den kommer att märkas. Titan resväskor har det klassiska utseendet men ändå en modern och innovativ twist. Oavsett om din Titan-resväska är tillverkad av robust polykarbonat, elastisk polypropylen eller slagfast ABS, finns det definitivt en resväska som passar dina behov och smak.

  Travelite

  Travelite är en tysk specialist inom lätt bagage som grundades redan 1949. Det är nu den tredje generationen som driver vidare detta familjeföretag där man strävar efter att utveckla och tillverka bagage som resväskor, ryggsäckar, midjeväskor, magväskor och weekendväskor som gör det lättare och mer mobilt att resa. Dessutom är Travelite kända för produkternas höga kvalitet och sitt fokus på innovativ funktionalitet.

  Travelsafe

  Har du varit med om handdukar som har varit så tjocka att de aldrig vill torka och att de väger för mycket när du ska ut och resa? Det har Travelsafe lösningen på. Travelsafe tillverkar lättviktshanddukar som torkar snabbt, vilket gör resan mycket lättare. Förutom att de inte väger särskilt mycket kan man också snabbt tvätta av sig före flygavgången. Resehanddukarna från Travelsafe torkar nämligen mycket snabbt. Dessutom hittar man också öronproppar i en smart förpackning, så att man inte tappar bort dem, i Travelsafes sortiment.

  Treats

  Treats är Bags before chocolate! Produkterna, som plånböcker, midjeväskor, halsplånböcker, pennfodral, mobilväskor, aftonväskor, clutch-väskor, axelväskor och weekendväskor, tillverkas i mjukt kalvskinn.Treats är en modern och ungdomlig designserie. Men också klassiska och mer nedtonade egenskaper är en inspirationskälla för Treats. Du hittar också en resväska av god kvalitet bland Treats väskor. Treats aftonväskor och mobilväskor är en stor hit! De har snygga, trevliga och praktiska former som tilltalar många. Köp Treats online i dag och gläd dig själv eller en väninna med Treats – Bags before chocolate!

  Trekmates

  Här hittar du regnponchon av hög kvalitet som är särskilt väl lämpade för utomhusaktiviteter, vandring, jakt och fritid. I den perfekta av världar skulle alla utflykter äga rum i strålande sol och med plusgrader på termometern. Så är tyvärr inte verkligheten, särskilt inte här i vår del av världen. Därför kan det ibland vara nödvändigt att ta fram sin regnponcho när man ska på fisketur, jakt eller bara en utflykt med familjen. Som tur är har Trekmates en smart lösning på problemet.

  Trioky

  Trioky shoppingvagnar är designade och tillverkade av det välkända varumärket Davidts. Trioky shoppingvagnar är extremt praktiska i sin design, eftersom Trioky lägger stor vikt vid design. Förutom design fokuserar Trioky också på användbarhet, innehållsskydd och hållbarhet. Med en Trioky shoppingvagn kommer du säkert att få en mycket prisvärd praktisk shoppingvagn.

  Uashmama

  Uashmama-materialet känns som läder men består av specialbehandlad cellulosafiber (papper). Historien bakom namnet Uashmama bottnar i önskemålet om att dedikera något till mamman i familjen och meningen är att namnet ska få dig att tänka på mamma. Uashmama avspeglar på flera sätt den italienska familjen: anspråkslös och elegant som modern och kreativ, uppfinningsrik och praktisk som fadern – mannen bakom Uashmama.

  Uniross

  Pandelampor, ficklampor och solceller. Uniross är en ledande B2B-företag som designar, tillverkar och marknadsför efterfrågade bärbara energilösningar. Med över 50 års erfarenhet levererar de pålitliga och energieffektiva produkter som hjälper företag världen över att få konkurrensfördelar och öka sin marknadsandel. Utforska Uniross för hög kvalitet, effektivitet och hållbarhet.

  Vaude

  Vaude har regnponchos av god kvalitet för cykel. Cykelponchos finns i flera färger. Till exempel kan du få en regnponcho för cykel i lemongul som är lätt att se i trafiken, en charmig röd regnponcho eller en mer neutral cykelponcho i färgen blå. Vaude-varumärket har också ett bra urval av bra, starka och lätta sovväskor och tält för camping, vandring och pilgrimsfärd.

  Victorinox

  Upptäck Victorinox omfattande sortiment av väskor och tillbehör, kända för sin enastående kvalitet och innovativa design. Från robusta resväskor till praktiska vardagstillbehör, erbjuder Victorinox pålitliga och funktionella produkter för både äventyrare och vardagens hjältar. Oavsett om du är på vandring i bergen eller bara behöver pålitlig utrustning i vardagen, levererar Victorinox pålitlighet och stil.

  Zeller Present

  Zeller Present är ett tyskägt företag som tillverkar produkter till hemmet av god kvalitet och till förnuftiga priser. De har tillverkat bra produkter i många år, vilket ligger till grunden för deras rykte som ett seriöst och stabilt varumärke som ständigt förnyar produkt urvalet.

  De har produkter som till exempel tvättkorgar i många olika designer. Tvättkorgarna är av god kvalitet och har en smart design, vilket gör dem både funktionella och dekorativa. Vissa tvättkorgar har en enkel design medan andra har speciella mönster och tryck som kan användas för att ge hemmet en personlig prägel.